2022-23 NBA休季討論區(5)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
宜家ayton係咪已經唔可以s&t?
是,今季直頭係唔trade得
其實當年chandler到mavericks前presti本身得到佢,不過最後體儉覺得有傷病疑慮,最後reject咗個trade. Harden當年finals打得差加上luxury tax加起上嚟唔嘢少,唔止要計一年俾多嘅錢,之後都要計,加上okc市場咁細。
OKC柒係唔特赦Perkins留基石
不過其實雙星健康保底西決放基石都無話好錯
始終基石留OKC都好難進化到咁勁
即係而家變咗Ayton話事
4年133M就已經穩袋
點打同打成點就佢話晒事
Perkins當年已經簽咗大約,要郁都幾難,加上注重禁區戰力,martin當時又唔差,係冇潛力啫
慘呀ayton
繼續喺太陽冇得練進攻
今季唔可以trade 去溜, 1月15日後先可以trade 去其他28隊, 但ayton 有1年veto right
Matching the offer sheet puts Phoenix in the tax with a projected $32M penalty. A cost of $62M this season to keep Ayton.
大腸搞咁耐贏左啲咩
hea打收錢又唔會真係好慘,睇佢點諗
想問係咪如果太陽一早肯offer 續 Ayton, 而唔係好似而家咁 match offer 的話, 太陽仲可以有機會換 KD 返黎?
比少一年錢
佢都係為錢姐, no player option no trade kicker 都即刻簽,要球權既話波叔黎咁耐唔會唔嘈啦. 咪刷下數據真係頂唔順咪季中走
4年慳咗6m
Doncic都冇既野佢憑咩有
當值係supermax 同有15% trade kicker
唔知邊度傳出黎既消個個當晒真
俾下面,話曬狀元
來季係咪太陽 jazz 會落馬, 木狼係時候上位
條友總資產係全nba球隊老細既資產總和,起10個球場都濕濕碎
第一次睇人講呢單野係喺湧po,果陣都有問有無source,但無人覆我,我自己都有去search但都唔覺眼
波叔係緊張錢,但會唔會癲到叫ayton收少啲就值得存疑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞