2022-23 NBA休季討論區(5)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
當年kobe 28歲左右,得分王,防守一陣,最佳一陣,全勤

KD 而家33歲,上年打得一半,最佳二陣,得分同防守大傷完上唔返

咁都有得比
網:我想食左你隻車
KD同KI 真係愈搞愈柒,
明明可以私底下同NETS講數,d deal 都易make D,大家好來好去
而家傳laker知道NETS唔要KI既決心,令佢地o係KI單deal 反而係主導o個一方,隨時唔洗比選秀權

KD仲柒,一開始d 傳媒feed佢個ego 講到全個league都傾緊點先拎到佢,搞下搞下,原來唔係咁多隊 真係有興趣為左要佢而拆骨,隊隊都嫌佢太貴。自己放風話自己想繼續同KI打波只係唔想為NET奪冠 即係擺明搞事,又搞到個bargaining power細左,twitter講到自己幾咁為兄弟,當自己大哥大,點知全世界唔support佢仲屌佢反骨 如果佢個ego細返少少 隨時已經去左第隊練緊波
紐約簽呢個ok
但100M真係亂鳩咁嚟
可能而家就係唔想同Nets好過,反曬面點解要益網
ki trade有咩可能湖會做到主導, 網大不了咪唔trade 都係剩一年約.

KD 柒還柒,網都無諗住trade佢叫價一定狼,佢 ego 大定細都唔會關事.仲要之前murray 3個frp, gobear 4個frp 加堆實用role player. kd 而家叫all star + 5 frp 好順理成章.講到尾係網無逼切性要trade. 骨就肯定唔會隊隊想拆, 但kd trade 停哂啲trade 都係事實. 對佢有興趣既隊係多喎. 係比唔起姐
紐約都亂鳩咁嚟左好多年,唔差在
唔驚KI係更衣室玩野未係
Trade唔走,下年肯定多花生
其實呢個位就係最痴線個part,
Nets 已經全心全意配合KD,組隊,簽長約,搵教練,乜都就晒KD,竟然因為Nets 唔同KI簽長約就可以反面反到咁。

有理由相信佢知道自己以後都去唔到final,想靠搞串個party去令成件事冇咁柒,加陣佢又可以有藉口,因為總總理由又拎唔出best performance,明明本身隊 Nets 已經砌到比人話係宇宙網。

其實最核突係比人0:4 之後先搞壇咁既野,逃兵image 又加強左
玩到咁大,之後會唔會再有星肯去
而家核係kd登又唔係到, kd 都攬佢怕咩,換龜返黎比KD 聚舊咩 你話trade 左kd 重建就話, trade ki 又係無逼切性.
其實反面個原因都係的黑記寫,係未真,冇人知

何況上年KI件事搞到咁肉酸,又冇端端trade ben返黎,覺得冇前途想走都唔奇
網開價咁狼
除左勇士同公牛
其他隊可以放棄
呢個價,唔信有人跟
又唔係無端端 Trade Ben 返黎
Harden 想走 網送佢一程 好合理
你知唔知舊年發生咩事先?網老闆同Ki反左面,點會冇逼切性
但對網個實力有冇幫助先
依家網有push 過trade ki 咩? 大不了咁停佢,先剩一年約
https://www.instagram.com/p/CflyjJQOa72/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
雖然都唔係睇得好明
但意思應該係想trade KD其實好多限制
而西門係其中一個阻礙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞