2022-23 NBA休季討論區(5)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
而家差唔多時間入手
開季用消費劵買
杜蛇個腦已經唔係裝屎而是造屎
玩離隊要脅Sean Marks長續KaiV
叫Trade me但又完全冇隊中到Sweet spot
爭冠隊又唔會特別因佢而拆框架
真是成事佢都因爲冇之前框架而痴唔到冠

四海為家杜蘭特諗下用咩角度含下Curry廢鳩啦
要出Scottie Barnes就不了
其實抵賭
呢啲圖算鳩數啦,又唔知幾時影,caption寫Toronto 就係咩
仲有一類係po 一張球員相一張房地產相就話佢喺果到買左樓,鳩up唔使本
當年肯換pg留到啞狗分分鐘champ左
當年雷話想西琴加pick換pg
如果換左,真係可以拎多年冠軍。 果陣gasol 同 ibaka 未退化哂。
Patrick Beverley will likely be bought out by the Jazz.

Beverley tweeted "time to take another team to the playoffs" and Utah was like "nah we're good" 💀

雀 仆你個街 我擺爛呀 一陣真係入到Playoff點攪
有冇人睇緊Chet ?

續Murray 後、 第二位頭pick 嘅人打
單節3球3分,3個block,+/-係20
Chet勁撚到
Okc 拎隊正選打Summer League咁濟
同當年yc猢一樣。
雀一日唔trade走米嘈應該都唔會正式Tank既
第一節, Chet有下唔記得做咩, 好似自己帶波入paint area俾人夾
旁述話佢差啲傷ankle
笑撚死最多咪第6人點帶入playoff 呀
chet 6block
新AD,又靚仔
6 blocks
Magic 後悔未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞