2022-23 NBA休季討論區(5)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
其實就算打到今季咁
大腸都搵唔到啱嘅人去頂佢架
係就唔好車咁大份約俾波縮啦
最後咁樣夾硬留人唔驚Ayton嬲咩
之前woj 話大腸唔想同溜snt, 想keep 住同網揾多方傾kd? 真係咩都想贏哂但最後
So far, Suns haven't shown an interest in negotiating a sign-and-trade on Ayton with the Pacers, but the expectation remains that Phoenix will match the record-$133M offer sheet once it's signed, sources tell ESPN. Suns could trade Ayton as soon as Jan. 15 once sheet is matched.
病閪2.0
如果真係無隊出max
咁suns夠度縮唔出max

即係亦都唔一定得suns一個選擇
為咗慳嗰一兩m搞到咁
病閪衰好多,明知不射都真係唔鳩練
好撚慘 睇唔起人又要捉住人
之前班老細話加球證人工
好似得sarver同另一個反對
雷霆為咗慳4m一年拎Harden換Kevin Martin
性格大師 你係邊呀
好脾氣既,好似Hayward 咁記住,完約走

唔好脾氣既,學BEN 仔玩攬炒
係我都反對啦,班球證咁嘅質素,雖然sarver 出發點係度縮
我意思係學病閪逼大腸送佢走
呢單反而冇得咁比
Okc個時賭Ibaka係合理
Predict唔到之後球風大變啫
你抬完價原隊唔match你食番個貴價簽人會碌柒
我指條氣唔順,唔同球隊合作
唔係啦
係純粹叫ayton學閪唔去報到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞