2022-23 NBA休季討論區(5)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
Ayton無幽默感咪唔值max
唔係啦,係ayton文化水平低,氣質唔得,你見得人少先唔知,by 殊清
我諗溜馬賣咗一段時間,而且有傷病隱憂

結果個個 (湖人)得個講字,最後咪放比綠軍
咁老實講
潮人要你食呀龜
然後對家綠軍 點都睇左綠軍先啦
柒到
廢老又係唔抵幫
幾張大約+代言周邊都已經揾唔少
份約都仲要咁大貪
仲話攞冠軍
佢自己簽左份大約然後走去同ayton 講唔好睇錢太重呀
場內場外都係死賤種
係,仲要佢其實都有減, 係約長左啲. 問題最大肯定係老細, 而家勇同大飛都玩無限金錢, 但大飛都未交到成績. 網,塞, 鹿都睇得出肯為衝冠交稅. 大腸就係到計縮數
點可以同大飛比
大飛老細個有錢程度係nba owner黎講都世界級
真係做到視錢如無物咁
有錢就應該去做投資搞副業
打過nba有名氣
要發圍容咩易
RMBJ開pizza舖做英超股東
Curry又投資又賣酒
退休慢慢賺大錢養老都仲得
但係一世無冠就係一世無冠
又唔係要佢好似大飛咁, 依家大腸係連自己隊親生仔,防守核都唔max 要走去match 人offer
大飛可能真係風水唔好 咁洗錢法都攪唔掂 咁辛苦簽到啞仔PG 點知兩個傷多過打 兩個呢幾季加埋應該仲出得少過當初比人話玻璃既AD
無自己場館係差d
不過呢個問題就快解決
班腸迷都on9
大腸係有誠意嘅一早拎份max出嚟留人啦
而家肉酸到
如果我係ayton一定hea打 錢已袋理撚得你
湖冠左 之後AD唔再出都贏緊大飛
大飛老細:冇咪自己起
請問溜馬俾Ayton份約可否加入no trade clause?
可以的話,如果我係溜馬GM,見太陽同Ayton反哂面,加埋呢個條件等Ayton bargaining power大咗,太陽要match起碼要冒多個風險,或者會令太陽唔match。
CP3呢D乜都唔輸得既性格點肯老底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞