2022-23 NBA休季討論區(5)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
你諗下而家nba中鋒要做到咩
再諗諗ok4個package做唔做到咪知佢點解冇得撈囉
得11+8外援黎講應該算差個批黎
廢dett都可以爆60-70分
就知ok4幾廢
kd下一站會喺邊
今年FA market好似好悶
點會kante offensive,仲好過ok4 咪又係收皮
無big name FA一定悶嫁啦
一個唔知當唔當佢big name 其他3個都唔係FA
真係屌你都廢鳩事
怕佢哋辱華
打得太好會犯國安法
kd卡曬
老實講 就算講低位技術都係mb d dream move屌打曬
全世界等緊Nets 放人
佢唔肯放,全Nba卡住左
頭幾日就執晒 梗係悶啦
咁又唔怪得76人,最初發起trust the process嘅Sam hinkie 被迫離職,之後嘅接任人colangelo 都唔知佢係咪真心當自己係76人GM,再加埋Elton brand不停加速過程嘥曬未來籌碼唔理陣容適性只理big name,當自己係2k.fultz又係直接打亂計劃。ok4同noel都只係embiid嘅備案啫,ok4根本係00度都最多只會係al Jefferson 。其實embiid因為病同傷被偏離佢原本嘅路線,當年rookie既防守真係一流,速度又跟得上後衛,腳步又靚到。只要需要經驗嚟整順啲腳步同防守根本係現代Olajuwon .而家雖然好不過傾向用身體直接攞分仲有防守不可避免退步,本來可以用傳統打法嚟立足,而家嗰打法似側翼無以前咁special.
更莫講佢rebound差
佢視野唔夠 打面框拆包夾無咁易to
但佢而家大部分傾向用身體製造優勢,無再咁focus腳步明明佢最有potential,當然面框亦幫佢好多。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞