2022-23 NBA休季討論區(5)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike

準備多個杯打
聽到都覺得廢, 不過nyk 本身屎咁都年年賺大錢, 無咩所謂
Collin換sexton
抵到爛
佢唔放rj應該換唔到啦
豬肉獎冇人會理啦
咪就係 除咗加啲獎勵例如會有tie breaker
邊有咁多人用
15個真係爭playoff打到季尾都已經怕傷
仲搞呢啲
Knicks 永遠都係,垃圾,然後大把 cap space 釣大魚
結果無大魚黎,用多啲錢簽啲無乜用既二線人返黎
不斷重複 ... 又唔會 draft 到勁新人練到變 franchise player
最慘爛咗咁多年,啲Picks 都唔靚
近年最高順位好似得R. J. Barrett?
年年都搞得咁柒仲賺緊錢,完全無建隊方向,啲年輕球員練一陣就拎去換啲唔上唔落既二線星,做撚臭晒個朵,啲大粒星都唔去,簽埋班2線,年年都係咁
大城市優勢
屌那星 原來jb係rj?
兩個矮撚諗住點守人
run落就慢慢會有人care 足球除咗聯賽同歐聯 都一定有啲足總盃 聯賽盃啲盃仔
紐約jb jalen brunson 喎
Offseason簽A米不過都成12年前
「...一旦杜蘭特在西部擊敗了勇士甚至拿下總冠軍,他一切的污點都能被消除。」
如果成功的確係
但問題係佢無實力做到😂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞