2022-23 NBA休季討論區(5)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
點解會係佢
Jokic都未有
計討論度上季佢又唔夠Ja Morant高
聽朝有Paolo Banchero對Jabari Smith
有決心沖冠就唔會連客場都唔比人打
Memphis Grizzlies G John Konchar has agreed to a three-year, $19 million contract extension, his agent @GeorgeLangberg
tells ESPN. The deal, fully guaranteed, will take the undrafted guard out of Purdue-Ft. Wayne to $30M in career earnings.
呢隻咩料6M ,無咩印象
呢次真係書人又輸陣
買nba 2k23 MJ版會送league pass??
買league pass送驚
其實講真 我從來唔覺Booker勁
比盡佢二線頭
關鍵時刻就笠水 季後賽顯底
單打能力又唔夠Tatum brown呢啲
討論度又無Doncic 字母 jokic morant大
日日剩係報道佢條女分手未
打好啲波先啦 份約又大
成日捧佢super star 都未夠班
咪普通all star level
咩feature新野都唔介紹就叫人pre order
真 好普通all star 仲係啱啱入選
根本未有料做到super star
份約就大到離譜
腸唔留佢可能冇星黎
同Beal 一樣 咁咪有頂薪
Free agents market係咪唔會有deadline,去到開波都仲可以簽?
幾錢先係重點

trade先有
去到2,3月
無錯!!
無cp3 佢真係無用
上季24歳final 對鹿場均28分,今季25歳雙核身份大腸regular 成績第1, 係咩隊會唔開頂薪比佢.
cp3 重要還重要, 書人今季係有進步. 同意未到super star 但呢個年紀對得住份約.
但今年final 67 咁
個個淨係睇佢
ayton 真係慘
望撚住佢supermax
自己就冇
明明係防守核心大鎖
進攻冇球權但高效就日日畀人屌 冇鬥心
譚今年都柒唔通佢又唔值max 咩. ayton 就大腸唔當佢重心,all in 落雙核結果黎. 最慘係出面想要佢既又無咩隊有cap, 但同書人份約無關. 書人個profo 無可能唔max
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞