2022-23 NBA休季討論區(5)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
呢幾十年76一係衰運一係管理層做啲不明所以嘅嘢。最記得當年trade走malone同1stpick走換嚟空氣,就咁搞到Barkley 無心係76人(佢當malone係老豆同86年嘅pick可以順勢接malone班),個gm 幾日後仲跳槽走埋,一切由此開始,都再冇成為過contender,AI個年其實算爆冷,所以先有trust the process嘅出現

mvp ,fmvp ,finals x 0
最諷刺個GM係建立76強權嘅人
playin 係之前收視好依家用黎搶收視用,同時減小左坦同hea 打既球隊, 都唔係想公平. 正常球季無playin 先最公平 而且一下唔覺意落左playin 位除時比人1,2場踢走變左季尾前就算列球隊hea 打既空間都小左. 睇波角度我覺得幾好.
梗係記得,當年墮落嘅開始
Westbrook係第幾檔
球員,老闆, 銀仔都唔會同意, 其他人想有咩用
今年應該係76人嘅最後機會
起馬都要入到final先留到人
呢幾年已經敗晒hinkie留落嘅資產
再乜都無之後有排頹
垃圾nba趕走hinkie
所以dame攞大約都好合理
教練有5份1仲想點, 英超球員教練差1X倍添. 好似波波咁教左26年. 球員打得最長好似係VC, 先22年.
波波做教練前係GM添
richard jefferson 今日客串做ref
https://www.youtube.com/shorts/mKQP7S_idiY
屌睇錯左coach , 英超應該係manager, 20年球員係1.5M, manager 係0.88M. 如果咁睇係合理,足球應該多野處理好多.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞