2022-23 NBA休季討論區(5)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
宜家有腸迷話大腸比晒誠意 叫ayton落力啲打
講係咁講,之前都有放風話覺得好多藍領交都差唔多效能,但依家max 都即刻match 咪證明純粹壓價技巧.
Tyler Johnson
新post 頭好似咩再見ayton, 真係要再見1年
NBA 2K 士氣值下降
係有誠意就唔使等到溜出 offer 先續啦
已經諗到可以點玩trash talk
咁叫俾誠意
大腸迷都幾閪屎
一定落力
但咩Screen呀卡位關佢撚事
其實溜馬真心唔夾埋都玩野
全聯盟都係得佢同刺可以開張咁嘅約玩
反正你唔match人就我嘅
你match咪繼續重建
冇成本又可以玩野 點解唔做
依家主導權喺ayton度
我鐘意出全力就全力
五成就五成
吹咩
有波到手先得㗎
之前佢哋好似都有講過咩網禁錮kd , 明明網同kd 有長約,依家大腸唔肯主動max ayton, 有人要又唔肯snt, 人哋出offer先強行match, 咁先係真禁錮
溜馬都要trade 走brogdon 之後wavie 左大部份人先夠cap 出Max offer

不過以重建球隊黎講個cap 就係咁用
Ayton 實力明明係度
腸自己都match offer la

腸搞咁多野
或者腸覺得ayton太樣衰
冇商業價值,唔想比5年max?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞