2022-23 NBA休季討論區(5)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
真心痴線
上場5分鐘就傷
ripcity啲風水唔係講笑
大腸咁既管理能力
不如諗下佢幾時變返爛隊
Lofton有冇機打nba ,想睇
我都知
認證左肥仔係有機會變潛力股
龍的傳人
佢嘅問題唔係肥,係矮,點解jokic會成功因為佢個size係唔差
OK 明白
BREAKING: Portland Trail Blazers’ No.7 pick Shaedon Sharpe sustained a left shoulder injury tonight that ended his Summer League debut and he is expected to undergo an MRI. (per Chris Haynes)

#NBAReact

收League?
Lavine最撚勁啦 黎緊兩年到佢兌現潛力
佢同VC好撚似 不論成就定個人實力
一咩樣 Lavine呢個Po一獲泡
Vc 起馬試過單核帶速龍入eastern semi final
低要求到入2輪都已經係成就
咁以大老身分入final / 分岸final 都唔係咁多球員有依個機會既
希望LAVINE只係傷勢影響表現啦,上年幾好,今年一拍埋去DDR度已經比下去,PLAYOFF仲打到咁差
普通扭親都會照下MRI啦
早幾年重有三大名宿
Russell
Jordan
Julius
講緊佢Summer League 唔打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞