2022-23 NBA休季討論區(5)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
想睇zion 對lofton
ended his Summer League debut

冇 debut 隻字咪可能唔打之後Summer League
疤克猁都好矮

但勁到爆炸

當然呢個肥仔做唔做到飛天豬又另一回事
健康zion邊個頂得住
ORLANDO -- The Orlando Magic have re-signed free agent center Mo Bamba, President of Basketball Operations Jeff Weltman announced today. Per team policy, terms of the deal are not disclosed.

https://twitter.com/OrlandoMagic/status/1545418184819412994

放出來都冇人要咁慘
呢隻好似有人搶但唔夠magic開得多錢
個個諗住佢轉隊,點知反手極速續約
籃網出埋平時d正選都輸比對面班新仔
簽到卡明司機
屌你用埋啲支那翻譯
講緊啲名啊
其實我皇守到,zion 撞唔入
嘩 估唔到減咁多
未撞已經flop左 點撞得入
但1+1 亦可能係對76人既最後通牒
下年無成績,可能就Bye Bye

不過76人好似無乜命水
有乜理由咁多年,連東決都入唔到
呢單真係r晒頭,明明讀書時已經大傷過
登登opt in其實都一樣係最後通牒仲收多啲錢. 而家明減人工比空間數字人簽人. 而且數字人一樣唔想續咁長,如果打唔返起就成隊挷埋一齊死,登登今次算係咁.
開呢個on 9合約嘅金塊GM係咪去咗狼,然後再同爵士trade咗Gobert果個?
點解可以柒完一次又一次?
REPORT: LeBron James won't sign an extension with the Los Angeles Lakers if they don't land Kyrie Irving.

(via Marc Stein)
支持你返猗唔好阻住哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞