2022-23 NBA休季討論區(5)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
網無咩問題喎,就算成日比人屌既nash 都係kd 攬既, 又肯洗錢. kd trade me 之前都有做trade 去補強. 啲星點解唔去.
係啊 仲要未知Irving 會唔會留係網
再無走 Harden 真係 爛網
問題係除左lakers除左肯用westbtook換外,無其隊想收
咁最差情況咪放逐佢一年,輸人工
如果可以激到佢唔報到唔練波之類,又可以大條道理罰人工
西門障礙係KD 間接做成既
而家講緊KI ,如果trade唔走,就可能放逐佢,唔比佢打

其他星見到都會諗下去唔去啦
點為之實力?
上年季初咪又係放逐佢,有邊個幫佢出過聲
上年都係用洲政府政策先可以扣人工,要激到佢唔報到唔練波應該冇可能
果時係美國政府法例,點會有人出聲,而家係球隊主動,兩回事喎
係,病閪係到一堆星唔可以同佢同隊之前講過既雀,網, 大腸3方trade 都係因為病閪係到網收唔到米嘈. 一係再加其他隊trade 堆病閪
Ben場都落唔到,仲講咩實力
根本唔係實力 而家反而成為網已經交易唔走KD 既原因
你睇得啲星太有義氣啦, 又唔係玩到爺爺咁,而且先一年約,就算比佢打又有幾大件事.
唔係有義氣,而係今日可以對KI咁做,自然可以對第二個咁做,多一重考慮因素
KI好似試過話做手術休一年
咁梗係講緊頂層有得揀果班
總知就highlights啦
其實係既,可能係d 記者尻up,唔應該信晒
我係覺得有d可惜姐,超級巨星最在意既係留低d legacy

堂堂有機會衝擊 top 10 all time既巨星最後變左drama queen,浪費晒
MJ大家最記得既係 "And I Took That Personally"幾撚型
KD留低既 legacy可能係 反骨仔形象同"trade me"
trade 時鬼知kd 會叫trade me 咩. 嗰時登叫trade me 你唔trade 就預佢offseason 唔續變空氣.換到asset 有咩可能唔換. 有咩隊會為左可以offseason trade 走隊入面既superstar 唔收病閪. 前提係kd 嗰時無講過走仲有長約. 下下上帝視角講返轉頭.
咁KD都唔係第一次,加盟勇士已經冇可能上到top10
網係咪登trade去76個deal做撚左水魚 依家發神經
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞