2022-23 NBA休季討論區(5)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
書人上年打鹿FG 有75%係unassist. 大腸玩雙核起動, lavine 連2佬都要同vxxx 爭,如果牛人腳係咁差lavine 算咩
真!主要佢態度 好撚串
佢實力係ok既 但唔係勁到
真係令人佩服佢

可能真係要再打多2至3年
但態度要改左先
Beal 淨係入過一次3陣
原來你想屌佢串咁咪真接屌,做咩要拉堆fuck me, beal 黎講,又咩1 on 1 計1 on 1羊應該無隊要

咁都攞到Supermax
譚 楊 渣,應該都叫勁過書人嘅
書人肯定唔係最勁嗰啲,但佢收max 係市價,同世代睇都無話唔值.
咁風度翩翩好唔好?
當mpj 都有max,乜都可以有max啦
呢啲極端例子唔睇啦, 緊係要overall 睇, 佢仲要final 都交過貨.
其實當你係隊中唯一一粒星,你都無乜可能唔max佢fox SGA 擺去其他隊未必好一線,但放係你自己隊中就一定要max
MPJ max當小城市留人,但唔加健康條款,金塊on9
睇NBA App ,開頭以為係今晚凌晨12點打
夫子明明冇加持Sharpe, 點解可以5分鐘收工
陰謀論咁睇
Ayton 又試過啪禁藥、又試過藥驗中大麻
會唔會太陽同NBA係後面㩒住左好多猛料
例如禁藥係中steroid,唔係普通利尿劑咁簡單,比NBA大事化小咁禁20幾場算鳩數
又話姐試過幾次比警察搜到大量大麻,未爆出黎個陣太陽搵律師幫佢打甩

純粹陰謀論睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞