2022-23 NBA休季討論區(5)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
Trade 到harry個下就已經重建成功啦
Ayton Duarte haliburton hield
磨合返一季已經可以衝
聽朝9點 paolo vs chet
firm?
仲有今年自稱勁過Foj既新仔
自稱
我好記得 NY 有個新件笑鳩 MELO, KNOX
Bynum 就真係bad luck,唯一贏家係nuggets同vucevic,其實最大問題唔係擺爛,而係hinkie被迫走,接任人係唔妥佢嘅人,當初hinkie講過唔可以trade roco等人亦一一被打破,當初規劃嘅人被迫走而接任人係唔妥佢嘅人,成件事其實會失控
更莫講mb當hinkie係伯樂
隊隊都搞撚掂
邊到搵野出黎trade
點會無 係網依家愈咬愈大 係咁叫人加嘢 搞到啲隊開始無興趣
噏啲package黎聽下
Raptors 最有籌碼出到去trade KD
KD唔知肯唔肯去多倫多
想問如果真係要trade 佢去多倫多
kd 係咪冇say?
正常嚟講一定要同KD傾過佢ok先得如果唔係格硬trade左過去KD都會繼續唔打或者照叫trade,所以要滿足曬以上條件速龍先會肯up頭
龍會放barnes
有source 話有機,有source 話冇機,rumours 就冇人知真定假啦
首冠又拎左 barnes啱啱拎完roty
唔覺得會即刻拆骨追老KD
仲要trade完都係得單核
playoff都唔係穩入
trade黎把撚
頂唔頂到MJ 年代防守既強度
Orlando Magic shut Paolo Banchero down for remainder of 2022 NBA summer league
"I want to give these other guys an opportunity to play, to kind of be able to show what they're capable of doing,'' Magic coach Jamahl Mosley said. "That's the point of summer league, you know, give them a chance ... an opportunity for these other guys to see what they're capable of doing. And we've seen what Paolo was capable of doing.''
咩直on9?
夏聯都輪休
其實呢d係假問題
球員生活在果個年代,就會受果個年代的訓練和比賽風格所影響
如果jordan在現代打球
一樣會要練多點三分
一樣會學會利用球證尺度去鑽規則打球
JA 體能天賦雖然係屈,都仲未夠當年MVP rose驚艷,莫講話要同巔峰Jordan比,人地後面果一個3冠王體能條件都屌打依家既佢喇
今年吹到要屌打勇士入Final咪又係一個傷就收皮,打多幾年仲未斷腳,拎到一冠番黎再出黎串喇
屌你老母冇得睇狀元對榜眼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞