2022-23 NBA休季討論區(5)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
Trade 高啤有幾on9
Feel到又會Loop高啤Playoff比人捉出黎打
咁講真現環境睇死雙塔都好合理
見佢減咁多

仲諗住76人會offer 3年約比佢添

依家得兩年
唔知做咩要跳
戇尻尻
第一日識二哥?
登狗恨冠恨到出晒面啦仲有咩點解
76都冇乜機會champ到
依家錢又冇冠又冇
你覺得無,佢覺得有,為錢一係真接opt in 唔係就叫長約.
Pj用全額中產簽會hardcap,佢唔跳出黎減薪會爆hard cap
但都可以簽長約,而家簽兩年擺到明76說服到佢話:我哋可以用剩低嗰筆錢簽人之後贏到冠軍
19同20年可以賴命水 21同今年冇得賴啦
咁佢都係試多年啫 有咩唔對路佢仲有機會走人去第二隊爭冠
到而家我都仲係好唔慣獨行俠呢個名 雖然official
去第隊好難再簽大約養老

我覺得係76簽份長約係最secure
猗無錢養佢
Vet min去猗
如果佢keep到宜家咁
應該幾屈
對chet 就話可以用身型打點姐
對其他內線以佢身高速度應該難啲
對灰狼雙塔,應該捉邊個出黎打
捉高啤就放底唔放射,唐唐隨時內縮守底
捉唐唐,高啤守底仲恐怖
Trade 佢去 Minnesota 個啲地方啦
Report: Mavs not keen on filing tampering charges vs Knicks over Jalen Brunson

Mark Cuban for NY media Newsdaysports: "It really wasn't about the amount of money,. We really didn't get a chance to make an offer. It was Jalen's choice. And I understand it. He knew those guys his entire life. He grew up there. It makes perfect sense."
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞