2022-23 NBA休季討論區(5)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
狀元個fade away靚到
成日話佢係Kobe傳人
吹大左

同lavine beal 之流差唔多
火箭有種中水貨嘅感覺
Kobe fans=Kobe傳人
Summer league 姐
同埋本身Banchero完身度高啲
打得好係預咗咗
只係覺得箭唔啱養佢 如果下季照樣係KPJ+j green key ball
咁j smith 變成啲淨係識射波乜都冇用嘅高佬
咁無計
第三Pick剩J smith 一定攞佢
仲係下季箭應該試Green+Sengun做核心
J smith 有射波有防守做三當家夠啦
本身佢同jabari都算高,jabari 未選已經係好好嘅3D,差控球only
Banchero單打+控高幾班
Jabari練到控先有幾會超佢車
睇完今日j smith 唔覺得佢練到控球
真 今日對位起碼差兩皮
係有比人吹大,但你用lavine 比, lavine 今年playoff 對鹿連20分場都無,上季書人final打鹿場均28分.
咁jabari 3同D都好過banchero啫一直唔覺得banchero> jabari,大家都優缺點明顯
一定高過Lavine同Beal
Beal 有得no trade ,講真已成聯盟第一人啦
睇球隊需要 魔術非常缺自主進攻 所以要paolo
火箭慢慢練佢啦 大把時間 !
魔術好似冇試過banchero都直接選佢 jabari唔知係咪魔術試過覺得佢好唔掂先咁玩
我估唔會太差
太差嘅話啲記者都知
應該係最後一刻先轉軚
本身WOJ已經吹晒風話JSJ no. 1
成日講d xxx傳人
聽到都煩
啲kobe傳人咪又係班Kobe fans自己吹出嚟
Portland揀個新仔已經傷左?
Ivey 呢球吹OF

齋睇名,個陣J 死人咩
上面講到係大腸先會比頂薪佢咁, 佢呢個世代暫時咪得當值係一支獨秀,其他既都未有人可以一個撐起隊波.呢堆係27歳以下,下年後年收多過30m 既,我完全唔覺書人比呢堆好差喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞