[硬件撚]討論硬件知識、砌機LIST、解答問題集中帖(329)冧冧冧!!!

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
係呀係呀我二賣緊張3080 5999都係炒價黎架記得咪撚買
出30->炒,唔買->40就出, 30降價, 未到MSRP, 炒, 唔買->40出->炒,唔買-> LOOP
你估d人唔買卡係窮? 係為啖氣,真係貴嗰千幾就買唔起咩

即係咁,同疫情見到班仆街炒賣口罩同rat kit同理
你好想人買?
30一出果陣就係我二到上去執左張3080走啦
認同炒家死全家, 但D炒價同MARKUP都未撚識分果D唔該咪撚出黎柒
講真最唔撚炒得既U版都會賣貴你幾舊啦
會唔會話貴果幾舊又屌鳩人炒價唔撚買?
抱歉 係12th 12400f
邊有幾舊,我想買既係3060ti,之前由3700炒到6千幾7千

而家叫降d,但都tama的兩年前技術既野啦
咪話左3060ti果d咪叫炒
上面一開頭係講緊3080
咁撚得閒上黎呻炒價 o多陣t儲多2舊錢等40果陣食炒仲好啦
50蚊同你收左佢
12400求其單塔單扇都夠啦
極之overkill對靜音無要求既話12400原廠散熱都夠做,你隨便買隻thermalright ax120r se/deepcool ag400呢啲150蚊左右既塔散都已經夠嗮,機箱風扇嗰度3070既話原裝兩把風扇都ok夠做,你想散熱再好啲既就加多把風扇
仲係炒價邊有人買
睇黎我改一改名,將即刻兩個字Del左佢

sor lor
講還講...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞