[PC MMORPG] Lost Ark 失落的方舟 (6) 說好的mid june vykas呢

828 回覆
4 Like 6 Dislike
gunslinger終於buff
錘仔先係big dick buff wor
照上次個patch進度應該1個月後
我終於等到ironman 但我無晒料
最快都9月中,同埋次次都delay, 9月update隨時係9月最尾個星期,仲有大把時間草mats
隻main要上1475 依加1462.5
練好哂其他分身未 其實2個月時間係實夠你搞完main 再儲料準備新職
1462.5關公1415gl 1370botserker 1310sorc
其實都係少少

無乜分別 都係照用1lv PM
你地有玩緊幾多隻分身
0 邊有咁多心機重複重複咁玩一樣既野
正路5隻 最hea都應該2隻 用晒佢送既powerpass 唔玩分身賺唔到錢
9隻全部得1370諗緊升邊隻上1415/1430好,之前唔知會係咁送powerpass手動升左幾隻
我手動升2隻之後發現槍術送pass 就預計新職會比pass 之後就等pass了 iron man應該都有pass

btw儲緊20本grudge 好貴
我都係5隻alts 但都好hea 儲夠rest point先打
無時間玩真係唔好開咁多 alt
到時仲忙過返工 好快就會玩到厭
但係大鎚好似無送pass
遲啲金書會唔會平啲依家我最多都係買到class金書不過如果小丑唔洗5x3我拎啲錢升alt好過
可能等ironman出黎轉main
關公玩到悶悶地
難講 我自己睇法跌到底架啦 佢依家因為有個個塔 送2本 先跌價

同埋大錘冇主要因為人氣唔高 ironman基本上一定會有(9成啦) 呢隻職人氣同槍術差唔多

至於小丑 冇5x3應該好難組 同埋其實如果整到 77石 唔會好貴
btw 你咩class金書 class金書普遍都好貴
槍術
個散彈槍加加埋埋多成30%傷咁制
btw我本身都係peacemaker3所以唔洗換野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞