[PC MMORPG] Lost Ark 失落的方舟 (6) 說好的mid june vykas呢

828 回覆
4 Like 6 Dislike
你一碌鳩打沉一船人姐
我識堆台仔fd對香港人好friendly

你自己老屎忽唔玩 唔想過檔唔洗阻人入坑既
啱啱試完用Exitlag 唔用Surshark 都入到
批評都唔得師兄係咪麥美娟 娟姐本人唔鍾意香港就要走 大半個連登user都要quit連登
邊隻字唔比人批評同叫人走
你熱狗? 無中生有 有料wo ching
confirm公測都要?
而家優先開人都已經要vpn
何況公測

其實佢唔限定台灣電話認證既ac先玩得
都算係隻眼開隻眼閉

https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=27410&snA=2180
用vpn入到game都係會比台仔串柒
咁嘅環境寧願唔玩
真係 起碼都仲可以玩 佢都講到唔係台灣要開VPN 不過風險自己評估 要台灣電話認證真係斷人路
工作室又黎逼爆ser
我唔洗vpn直接屌到你老母大肚
思覺失調?點解你見到D我見唔到既野
巴打你好大獲下,好快D去睇醫生
Exitlag咪係vpn
韓服 日服 國際服
玩左3次 都係封左頂一陣就唔玩
隻驚最好玩就係升lv
跟住重覆重覆都幾悶
Exitlag有台服揀?
未support
唔怪得 琴日睇都明明冇
其實隻GAME主要就係靠分身黎黎維持個物價
台服咁鎖一鎖, 得兩個SER, 人口注定少
加上唔係每個人都鍾意開齊6隻以上分身玩
除非有固定團,否則都係會因為
飾物出得少 > 價錢貴 > 無課買唔起砌唔起裝 > 自己一個玩街場無人收
咁惡性循環落去
講緊你依句你自己老屎忽唔玩 唔想過檔唔洗阻人入坑既同叫人唔鍾意香港就要走一樣
有病睇醫生啦
點樣一樣呀
唔洗vpn再講啦下👌
台仔普遍好friendly 不如上巴哈整體環境望一轉先講出嚟?

會員可以用香港電話認證,登記完/登記到先唔比人玩,咁唔算呃鳩人個人資料? 咁你話隻game正係代理台灣,咁事前有無講清楚先,定係唔講等人幫手炒熱隻game?有史以來,大部分既game都係台港澳server一齊。我覺得普遍人覺得台服包埋香港同澳門係好正常。

上面有巴打發泄下情緒 屌兩句隻game同代理我覺得人之常情,咁就叫阻鳩人玩隻game?

玩唔玩從來只係個人選擇,我只能話你咁易比人講既野影響就上少d連登。

我只係不滿代理既宣傳手法同台仔既嘴臉,巴哈討論區比人冷嘲熱諷,用VPN隨時有機會比人封既情況,大家忍受得到係隻game做二等公民咁咪玩。
好心啲人唔好再去巴哈到lur地問點解唔比香港玩啦
同68蚊機票幾時有? 答我呀!有咩分別呢
一係就唔玩 一係就用VPN玩
講到明得台灣地區 又要lur點解唔買埋港澳
人地唔買咁未唔玩囉 lur黎做乜
唔想過檔唔洗阻人入坑 咪姐係叫人唔中意就收皮咪唱衰囉
同唔中意香港叫人過主有咩分別? 有冇甘難明?
平行世界溝通唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞