[PC MMORPG] Lost Ark 失落的方舟 (6) 說好的mid june vykas呢

828 回覆
4 Like 6 Dislike
請問EU服係咪都係STEAM下載

Steam服 = 美西、美東、歐中、歐西、南美
https://www.playlostark.com/en-gb/support/server-status
通常都未收工不過都好過3-9am
EUC zinnervale 岩岩入坑
即刻中左伏,開左隻gunslinger 發現轉槍lag到仆街
仲唔可以assign 槍hotkey, 一定要z or x 去cycle
surfshark係咪連唔到西美
禁左幾個點都係去南美
請問咩服?
https://youtu.be/TE67figInfI

ching試吓呢個方法 我都用呢個方法由西美轉咗中歐
平日仲有凌晨兩點同四點 weekend就會多個晚上10點
而EUC Z服 六日香港時間 夜晚7點半同11點半會開PVP島 (呢個緊要D 有飾物同gem)
EUC多左十幾個新人玩
上DC搵人玩無咁悶
多謝你 不過我入到去已經係WA
台狗注定一世契弟
邊到DC?PO頭條LINK死咗十世
岩岩50,想問下有冇美西Valtan公會
一直坐bus坐到大帳1475、5個帳1370
到而家都唔識打日月鹿
每次想試吓嗰陣
都比人潤我成個新手咁
新手仲咁睇唔開揀美西
VPN一入去就係美西
唔係多數人都玩美西咩
依家開始玩追唔追得切個Hyper express,個event好似18號截角色,大約要用幾耐先可以升到1302?
好難答到你 未試過由0開始升
開服初期未有沖裝buff既時侯 可能要半至一個月
但依家T1沖裝100%成功率 T2好似最少都90%
開服個時係好多 依家唔知
美服課金係咪會比人鎖?
我e+開vpn係美國 入面個鑽石都係用港幣買 正常?
開VPN課係被steam 鎖 有機會被佢判定為跨區課金 我自己而家課係直接轉返個美服帳去港區/有朋友係一直用paypal
我買港版禮品卡 OK?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞