[PC MMORPG] Lost Ark 失落的方舟 (6) 說好的mid june vykas呢

828 回覆
4 Like 6 Dislike
國際服一個月先更果一兩套 屌佢老味慢到死
玩緊主swift副cri嘅Taijutsu Scrapper同FI Wardancer但唔精
個人覺得前者傷害同打擊感都好過後者,不過後者有團隊buff (呢個比較有優勢)
另外前者D stagger skill同weak point skill都比後者多,某D raid好多時要打虛弱同破壞先得,同埋因為職業特性唔會有缺MP嘅問題,反而後者前期未有兩個leg rune (Judgement, Conviction)嘅話好易唔夠MP
我淨係玩主swift,兩者至少要上到1445有raid set要叫做打到D傷害,除非玩Shock Wave Scrapper / Eso Wardancer,可能要其他巴打分享
美服果活動係到後日定2月 點解有兩個日期?
岩岩更新完得個幾件新衫
又等下個月
用Mudfish玩美西揀咩節點會順d
好耐無玩LA
但點解依家唔比揀NA WEST?
如果你一開驚去左南美既話你應該被佢封左IP
有冇網站講晒啲王/關卡既攻略
仆街 我新手黎
前幾日冇用VPN一直玩開NA WEST 以為玩果陣唔駛VPN
到今日login 得返南美比我揀 係咪冇得救了
要用vpn了
上mobalytic or maxroll
新手想問下點樣最快可以由1302 升到1445?
課金
如果打副本係咪要打好耐先升到上去?想睇下可唔可以活動喺完之前搞掂佢
應該都唔會 而家前面果堆item lv 有哂額外加成比你後追追上去 提高機率又減少材料消耗 仲有埋機率書比你餵到上全身+20 (1490)
活動島
anguished isle
chaos line
買書升裝
一定夠時間係個express event expire 前升上去
我想問比較多人既DISCORD係邊條LINK

噤過之前條LINK都寫過左期

想問由零開始玩美服要做D咩大概
Lost Ark [失落的方舟] EUC Discord 公會
https://lih.kg/3274373
咁我想問吓打到邊件裝先開始honing?
1302嗰件裝係咪唔好升住?
你唔升達唔到裝等要求去打副本拎下套裝
1302藍裝叮到1370 打argos/abyss dungeon拎黃裝叮到1445~1460
再打hard mode valtan/vykas拎材料換relic橙裝套裝
叮到1475打小丑換橙裝lv2
再叮到1490up 打brelshasa 換新套突破+25上限

窮既可以先叮防具堆裝等
想問吓啲加成功率書可以係邊度搵到?
我見到lv6已經開始唔係100%,使唔使用任何道具嚟加成功率?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞