[PC MMORPG] Lost Ark 失落的方舟 (6) 說好的mid june vykas呢

828 回覆
4 Like 6 Dislike
請問下香港點轉美區?我係帳戶詳細資料到搵到更新商店國家地區,但入面冇選項揀?定要vpn先轉到?
有無人知黎緊15號更新 有咩職業平衡?
點解主線做極都係同一個地區,都已經做到34lv
50lv 先係開始...
美西有冇公會
而家先想入坑會唔會太遲 要vpn轉其他地方steam?定點 有冇繁中翻譯版
仲有冇人玩
大把人玩緊,不過全部係曬Discord傾
歐中,美西各有一個DC
美西dc可以邊到搵?
歐洲中部 EUC Zinnervale 公會

想盡量搵多啲香港人一齊入嚟玩,新手老手都歡迎。我地有人hardcore有人chill住玩所以唔使擔心

Discord 裏面主要有兩個時區嘅玩家,所以成日都會有人 online ,新手有問題嘅都會有人答到你

歐中server一樣係用steam登入,唔同 server 嘅都冇問題,係 EUC 嘅都可以一齊入嚟玩

附上 EUC server 嘅資料
-bot(工作室)數量較少,物價較穩定
-活動島時間比較方便 (香港夜晚),後期重要資源來源之一
-直連大概150~200 ping (PVE唔會有太大影響)
-vpn平均 130 ping

有興趣想入discord 可以 dm : Cocola#5259
或者下面留言你嘅Discord ID
求美西 DC gp
請問用 VPN 裝咗美國地區 STEAM a/c , 入咗去應該揀邊個 Version 嚟裝呢?

1) Play Lost Ark - Free To Play

2) Lost Ark Mokoko Starter Pack $9.99

3) Lost Ark Shandi Starter Pack $29.99

4) Lost Ark Thirain Starter Pack $59.99

5) All DLC 2+3+4

Thanks !
有咩 ? join discord 完全冇回應
有dc?
係咪收人,求收留
有冇美西嘅人一齊玩?
仲有冇人玩緊
近排回鍋玩返
如果係美西Mari ,我地有個group。
但唔係好大,十幾個人左右,
想join 可以一齊
https://discord.gg/268tAtxjD8
係咪無人玩日SER?
人已經係加拿大不過DOWN 唔到GAME
要夾硬買隻GAME 先DOWN到?
想玩,玩咩服好
韓服o唔ok
仲有冇人玩緊,求其入咗個ser 玩到34 先見倒呢個post
有嘅想砍掉重練
想問下邊個SER多香港人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞