[PC MMORPG] Lost Ark 失落的方舟 (6) 說好的mid june vykas呢

828 回覆
4 Like 6 Dislike
Ip 被ban
可以reboot modem
唔得嘅打去供應商話轉ip
netvigator
搞唔掂
算等台版
Vykas G1都咁難打,D技又痛又快,難怪冇咩learning group
我覺得係因為Vyksa已經出左成個幾月, 好大部分player已經打過, 所以先少learning group
主要係colour orb好多人fail
我都係同一個case掛vpn先入到
VPN 入到但lag到玩唔到
我幾順 玩到1505分 廢時轉台服
Ban pccw ip 棄左
1475 ilvl lol

Trash game
棄就啱架啦
不知多咗幾多時間
巴打用邊個vpn
有冇人有新DC link?
post頭嗰條唔work
咩事藍鑽1200g
Alts多左 需求大 課金人又轉左新game
痴撚線好彩上星期1000g買左啲
相信所有玩家最想要既更新就係整走pheon哩個垃圾系統
新手諗住玩 又係鎖咗我喺南美 用exitlag都轉唔到
exitlag 唔會幫你遮原IP 如果pccw 既話有機會係原IP 已經被佢鎖左 呢個情況用exitlag 都無用
Thz發現咗問題了 用左surfshark 開心遊玩中
VPN封鎖似係解左,大家可以用返啲150ms common vpn server
想問有冇HKBN嘅ching呢兩日lag到爆?
星期一都仲係17x-18x (講緊乜都唔開),呢兩日長時間2xx-3xx,開埋exitlag都仲係2xx...
完全玩唔到

一向都係直連 156-172ping
早一輪會爆ping 爆到斷線都得 依一兩個禮拜就keep住360ping
想問下張t3直升券係一個ac只可以攞一次?再升多隻角係咪唔會再接到個任務?
棄驚放acct 1505 sorc 5招技 岩stats 18萬金 可連email 一堆smurf

有意加TG@iuoouy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞