[PC MMORPG] Lost Ark 失落的方舟 (6) 說好的mid june vykas呢

828 回覆
4 Like 6 Dislike
佢事前冇話過係港澳台 新聞稿都係寫台灣代理
只係大家習慣咗一定有港澳份
會員可以用香港電話認證因為樂意唔係得一隻game 佢有其他遊戲有買港澳
一向都係統一平台帳號唔會每隻game獨立帳號
當然係可以屌佢當初FB唔正面回應 但就冇呃鳩人個人資料嘅
我同意佢係想人幫手炒熱隻game 所以唔好再比noise佢喇
轉去steam服 一係唔好玩啦
其實兩邊D嘴臉都係差唔多
咁多年都係互鬧台狗 港仔
人地叫你返大陸玩,做咩仲用繁體字,你覺得差唔多咪差唔多
最on9係佢地除左用繁體之外講既字都係大陸用語 唔覺得佢地有咩分別分分鐘少數清醒既大陸人仲好過佢地
上面咪一樣有人講台仔係高級支那
兩邊都總會有痴線佬
利申: 唔係崇台
成日都諗到咁悲觀
以前打機都識到班幾好既台灣人

比錢買時裝 其實應該無咩難度
都係買點數卡
點搞我都好想玩 唔介意比錢買vpn但係會唔會變到好高ping?
少人玩 物價高 台仔咪賺得重多
望過吓浮動ip會封
兩者連vpn
steam 130-180ping
台伏封測 20-50ping
會唔會有啲貴啲既vpn可以做到再低啲
嗰班真係好肉酸 影衰晒
要買VPN建議唔好玩 美西果時都係諗住連VPN玩有乜所謂

但係當有一日比d bot玩爛左個ser既時候第一步就係block VPN 到時候你就知咩叫遊戲邊緣人 何必呢香港韮菜 台仔都唔歡迎你 仲要貼塊面去比人踩
第一次玩台灣驚要開vpn好彩NAW個陣我係直連
依家望到巴哈第時真係收皮我諗台仔都係幸災樂禍
乜野幫香港人出聲都係貓哭老鼠 上面仲有人申報俾壓力樂意真係忍唔住笑究竟有幾天真
淨係講lol都一大堆傻閪台仔以為自己係玩緊台服 成日問香港人做乜唔返去玩國服
低智台仔咁都好吹奏
咁好似諗得過喎
台灣9成低課冇課 真係靠佢哋台灣係冇遊戲玩
玩隻game都要偷偷摸摸用vpn 同支那狗有乜分別
又要俾台狗冷嘲熱諷又要驚唔知幾時俾人ban ac
不如正正經經上steam買隻game玩仲好啦
見到一堆台仔話唔開港澳係好事 會少左好多工作室
睇完真係得啖笑
港澳咁既物價同租金 有鬼工作室咩
原來封港澳,又可以skip
係封哂台灣以外既地區
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞