[PC MMORPG] Lost Ark 失落的方舟 (6) 說好的mid june vykas呢

828 回覆
4 Like 6 Dislike
第一次比server食左entry count同左cs講話要48小時內先得
尋晚終於solo過到,不過係有些少耐
btw thx bro
有五六個打美東
歡迎 dc Pm Faky#6303
我果時都係solo 呢隻野打完一次就算
但 guardian investigator mission, 你要打多次
終於有泳衣買啦
scrapper果件好靚靚
新手想玩好耐 一直等台服開
睇怕今年都開唔到
想問下有玩STEAM 版既巴打用緊邊隻VPN 玩?
一向唔用VPN
上個月ban ip玩唔到
依家又玩到
唔用VPN Download 到?
香港而加多數可以直連 降ping就exitlag
通常都係用mudfish/exitlag
黎緊無時間玩,玩左超過一千個鐘,想放心血ac比有心人(成個steam ac)
1465點火法師+4個有培養既t3分身(1355-1415)
十幾萬金,千七萬銀,6千幾藍鑽,千幾彩鑽,高lv stronghold,足夠honing材料方便推分手,未用punika pass同express event
無買黑金,無用腳本,steam認證美服帳號,會keep住log in到放出

https://t.me/ggmanmm
NAW- Valtan ser
17lv公會 Myrkgard
長開四至五團困牛困魅
Dc dm fanta#5459
VPN轉去US個到拉佢入收藏

除左呢下無其他地方用過VPN
HKT仲未直入到
region close晒,玩唔到
DC link 唔work
有冇美東 una 服 既自己友
pccw比人封ip
可以reset ip/用mudfish full vpn mode
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞