[PC MMORPG] Lost Ark 失落的方舟 (6) 說好的mid june vykas呢

828 回覆
4 Like 6 Dislike
不嬲asume係台港澳服其它婆羅奶嗰啲鬼會理
有冇人知係連ser果下要vpn定玩緊都要
所以香港係咪只可以vpn steam玩?
steam 果個係國際服 但你玩steam 服定台服都係要VPN
見有台服諗住玩吓點知睇真啲全部都鎖區嘅
十幾年前d olg
就算同一隻game 有分台服 港服
印像中台服都唔會ban hk ip
真係打左廿年機第一次玩台服要用vpn
Steam只係download前要用VPN喎
你好彩無被佢ban ip 咪唔駛囉 我網上行都係被佢ban 左IP 佢早排解封唔係全世界解
其實steam服台仔玩先要VPN 香港玩純粹download果下要VPN 入game係唔洗
不過170ping真係疾疾地
啲台仔叫香港人躝返去陸服
睇彩數,我上年年頭都唔使,但年中冇啦啦入唔到,用vpn之後先得,十二月嗰陣時又冇啦啦唔使用vpn入,但連exitlag都用唔到,依家日日18x到2xx紅住咁打raid
我慣左都係180左右 其實無咩影響對我黎講 但有時個ping 一有浮動就好頭痛 無啦啦跳上2-300
Exitlag都用唔到呢個真係好煩
Exitlag 入唔入到台服?
仆佢個街我果陣見佢入左白名單先訂左半年 點知之後whitelist 都收皮
我直連開都係140ping 係bot war個陣先唔穩定
一開服果陣我網上行出海直連都係過200 用左exitlag 先壓到150~170 變黃色 無計
有冇美服巴打今日玩唔到?琴日明明好地地玩緊
又block返ip
比完VPN錢,搞完一輪ACC終於入到GAME點知:滾回陸服死港仔 87 看三小

1370 Dead Zone 棄一大批
魅魔棄多批
半年唔洗就會太少人連街場都搵唔到
人地玩鎖國就比D骨氣玩返國際SER啦
分分鐘960 海王就已經一批人搞唔掂 仲1370
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞