[PC MMORPG] Lost Ark 失落的方舟 (6) 說好的mid june vykas呢

828 回覆
4 Like 6 Dislike
係咪你mudfish開咗full vpn mode
1蚊美金plan得4 Mbps
再開多埋youtube/twitch會爆炸
試下連日本node
有冇人打Vykas HM
有冇美東既人打Vykas HM G2
g1都未搵到房打
個個見1460就reject
有冇香港dc群或者其他群可以組下隊?
美西vykas 有冇G2團跟
比錢就解決到既問題
都唔係,我俾錢買咗幾個,反而唔洗錢嘅好用啲
15>16 武器又要補底
想問下傳送嘅野

尋日同另外兩個fd 由lost island 傳去水晶島,我地3個都係用精靈球收隻龍放喺身,但係佢地兩個就可以直接傳走,我就彈咗"有物品禁止傳送"出嚟。然後我就拆開d 隧石等佢有計時就掉晒佢,之後就傳走到

但係由水晶島傳返嚟嗰陣,其中一個fd 可以直接傳走,我同另外一個都彈咗"有物品禁止傳送",跟住佢掉咗水晶飛龍戰利品就可以傳走,但我未試到就熱死咗,仲要執唔返d 野

我地3個都有神器,我再有兩粒水晶飛龍蛋,究竟傳送有咩唔比傳,佢又唔彈出嚟提你
Asmongold唔係話p2w咩+25武器打完vykas g1話唔鍾意個mech又話鍾意valtan多啲因為可以solo carry咁不如玩返單機game算啦我自己鍾意vykas多啲,好玩好多
個身+25都要被wipe
個discord link係咪過左期?
事實證明 後面d boss食腦多過食裝
+25淪落到去打普通陰公豬
其實最緊要隊友正常我同之前街場識既鬼佬打hm g1-3都係用左個半鍾
只能夠講同鬼佬打機係一齊開心 雖然都有d 係hardcore, 但最撚閪都係大陸仔打拼音
我歐服暫時無見過人打拼音
美東 vykas hm 搵隊友
美西 有冇人一齊打vykas hard
美東美西係應該係可以一打raid,有冇人想留低discord方便搵腳?
2022年仲興region block
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞