[PC MMORPG] Lost Ark 失落的方舟 (6) 說好的mid june vykas呢

828 回覆
4 Like 6 Dislike
ban ip係指比人ban左香港ip?
原來exitlag好似玩唔到日服
mudfish 無誤
一直都用mudfish玩日服
仲有3. 睇你點反駁,在線等

btw我唔講其他服 因為我剩係唔撚妥台狗 得唔撚得啊祟台撚?
最多金個chaos gate美西可以一日打2次 去到9pm
adventure island啲時間就3am-9am係平日美西你基本打唔到
1. 等你老母咩,知唔知你句「在線等」出自邊呀?
2. 駁你老母咩,每個服都有既缺點我點解要駁?
3. 祟你老母台咩,純粹睇唔過眼有D撚樣講到台服冇既野其他服一定有咁姐,係度誤導D冇玩過其他服既人
4. 你點撚樣唔講其他服呀?你第5點係咩黎?歐美日韓服都有得裝中文ui patch
Chaos gate 每人每日只可以打「一次」
點解美西會可以打多一次呢?
每日reset 6 點
美西chaos gate去到9點
同一日的chaos gate可以reset前 reset後各打一次
由開服到依家都係咁
你地話steam服多bot, 係咪即係連EU都係比BOT入侵晒
想補充一點,今次台服單野係原廠跪騰訊
建議比D骨氣唔好玩,而唔係反台服之餘又叫人玩其他服
老鐵咱們省有沒有資格玩国服
想玩EU的話
有無建議轉咩國VPN搞STEAM AC最好?
同埋POST頭個DC LINK死咗
無咩趕唔趕 平時準時收工個人係度都會打得哂 ot/出制就求其打少日都無所謂架啦
美西唔重課打幾多金都唔夠用啦比工作室搞到物價咁貴
唉,等黎等去都冇得玩

冇冇ching 知道邊個服啱新手玩或者多啲人玩
HKBN入game唔洗VPN
想問下美服down game洗唔洗開住vpn?
唔洗
強帖劉明 想玩北美服
但又驚買完vpn自己一個戇鳩鳩
最驚係比人ban9埋 好似話唔可以開住vpn碌卡
thanks 巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞