[PC MMORPG] Lost Ark 失落的方舟 (6) 說好的mid june vykas呢

828 回覆
4 Like 6 Dislike
係bot farm 唔封 d人覺唔公平就一齊用
唔公平
講出嚟自己有無忍唔住笑
無用vpn 玩左一陣 升到50LV 就俾人擋左region
真係認真玩既話買vpn比較好?
好煩呀 成日比人block ip搞到入唔到
講中左你?
惱羞成怒果然好中國人
做返中國人嘅行為就緊喺冇問題啦
開cheat直情喺天經地義
要試到幾時
大約要撞到咩 range 嘅 IP 係比較少 bam
VPN 都玩唔到
好似係尋日開始瘋狂封一堆VPN
咁當我無問過 過下風頭先
至少升左50LV接到佢個裝備BOOST任
利申: 網上行
用exitlag
今日入唔到 話region is closed
轉左幾次都未入到
PCCW
我有上check ip 既網睇 見佢唔同左 係咪叫做轉左
原來係咁諗住一大班人打raid開心啲
不過我同其他巴打一樣,琴晚disconnect 之後就region is closed,今朝返工前試咗都未入到game
你地會唔會為左個punika pass開個新ac之後每個星期又可以多6隻角色打abyss拎gold
EXITLAG 係唔會遮IP
HKT 應該都比AMZ 封左一大咋IP
我而家都要開MUDFISH黎上線
discord link expired 左有冇新link
想個 星期六日 MUDFISH 幾多ping, 斷得多唔多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞