[PC MMORPG] Lost Ark 失落的方舟 (6) 說好的mid june vykas呢

828 回覆
4 Like 6 Dislike
今晚返去裝
點解要玩台服?

1. 又係要用vpn
2. 垃圾代理
3. 台狗嘴臉擺到明唔歡迎香港人
4. 窮撚台狗無錢課金剩係識出cheat玩外掛,個ser遲早都殘
5. 歐美日韓服都有得裝中文ui patch

咁多理由下都仲想去玩台服既,除左on9 我諗唔到其他原因
美西歡迎你
真啊,無撚晒尊嚴。仲要係對住窮撚台狗,影衰晒。
美西D活動島時間咁閪點玩
請問EUC 係唔係掛左VPN就可以去官網裝game?
今晚番屋企研下
本身有買Nordvpn 可能得
窮撚台狗思維係咁,以為靠打機賺果雞碎好多咁(都係既,人地普通打工仔計返港紙得6k左右)。打幾個月工先去都唔夠去轉日本陰公。
開住vpn係steam度搵到lost ark就得

正常係search唔到
有幾閪全部都解哂
EUC 係用vpn開 歐洲/英國 steam download
收到, 今晚去steam試下
師兄你住外國定失業
班台狗之前仲係咁笑香港封ip番大陸玩
台服收皮之後班推台服既友仔唔上黎吠了真c伏
未開始已經結束 準備玩國際服
想firm下美西係3am-9am?
如果係真係要轉euc
Skip 埋台狗,抵死
之前班台狗話封ip係為左唔好比人影響台灣生態

依家巴哈班狗個個都問緊點樣vpn 去歐服 日服

笑撚到我仆街
繁體支那咪又係要出征做蝗蟲
2. Amazon咪一樣柒過,Steam服出日月鹿冇耐就道歉你唔講?
3. 除左俄服邊個服係歡迎外國人?
4. Steam服比BOT玩殘你唔講?

我覺得反台服唔係問題
但有D人好明顯只係為反台狗而反
係要講到台服冇既野其他服一定有咁

euc D活動島 平日HKT 6點同8點 (e.g. 有時侯reward係金幣 對新手非常重要)
EUC D時間適合大部份香港時區既打工仔
同埋150ms同200ms唔會差太遠
250ms以上就開始有明顯感覺

我玩euc用mudfish ~172ms 打raid係完全冇問題

ping高影響PVP比較大
但係依家已經好少人打PVP 好難排到人 已經懶得打
有正職 朝九晚五 多謝
mudfish同exitlag邊個好D?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞