[PC MMORPG] Lost Ark 失落的方舟 (6) 說好的mid june vykas呢

828 回覆
4 Like 6 Dislike
grudge e家算抵屌
每星期買一/兩本?EUC依家10000~12000
差唔多 naw 7k一本
差好多喎咁…
如果class金 3.5~4k, grudge 10~1.1k你會點揀grudge貴好多但係alt都用得我其他alt除左狂戰都應該用得
多ALT 就一定係多職通用既先
買master escape 全職通用
台服好似就出咁
加埋正身14隻
soulfist真係好正,我玩開online game都係鍾意呢種職業: 空手武術+能量釋放 e.g. wow既monk,黑沙既女鬥神
一日打幾多個鐘
有14隻 唔代表玩得齊14隻喇 都係中意打就打
全部綠色爆哂rest bonus都唔打架有時 但平時放工就玩4粒鐘左右囉 好似月尾poe更新就唔玩架喇 9月尾再睇
呢隻game要追 好快就會想del game 所以要輕鬆玩!
有冇NAE azena既ching們一齊玩,我地有幾個人有個團,但冇乜同路人
你比錢開角色欄都可以有18隻
打raid見到soulfist一定quit
有d咁既事。。
武術家有冇邊個受組隊歡迎d??
槍術t1

wardance都t1 但其他可接受就scraper striker

soulfist打pve好撚廢 pvp好勁
thx chign
之前開左隻alt soulfist 玩到1080刪左
基本上拳師職都要忍到1445 換哂裝先開始黎料
到時又係俾bot攻陷
除左Soulfist都受
槍術weakpoint好撚勁,能力比較平均乜都掂但樣樣都唔係最top
wardancer有t0團隊buff
Scrapper長期mvp,超高solo dps
利申無玩scrapper等緊佢開返powerpass就轉scrapper做main alt
Btw拳職既武器特效真係最撚型
槍術

我揀scrapper同stiker都唔揀佢
諗住回鍋,點解會入唔返之前個ser既?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞