[PC MMORPG] Lost Ark 失落的方舟 (6) 說好的mid june vykas呢

828 回覆
4 Like 6 Dislike
幾ping
黑沙升65仲癲喎 c hing
150-170
1370之後唔知點
咁同我直連差唔多
俾錢跟argo bus 整好4x3先
啱stat> engraving 再整gem tripod
準備好1400打野團argo同1415 valtan
不過巴打你最好po一po你面板出黎
想問下你地會唔會跟bus搞好成set 1445裝先再打raid?
我基本上一次valtan vykas raid bus都冇坐過,1442卡咗勁耐,其實都夠料上1445,但迫自己跟learning gp親身落場打,但講緊分分鐘仲有排卡,一嚟learning gp唔多,二嚟啲人好快放棄

利申:valtan normal已經handle到,但vykas normal 仲卡g2
1445 要好多料 你坐bus 買哂箱一個禮拜都係得6塊vykas 皮 搞好成set 裝既話你有排坐bus 自己學mech 啦 g2 都係 x120 同x65 企位 平時最易出時就出冬甩果part 同埋唔好跟車太貼 其他避技果D 唔好貪刀打多D就熟
其實vykas raid bus 價好狼死,NM全程得3300,D人開價3500都見過,痴線
依家就係見到learning就即入,G2感覺上還好,上星期出一team learning第一次打G2 NM都打到得返1X血先wipe,所以都還好...
G2識哂120 同65就可以入正常團打啦

其他都係得返冬甩比較麻煩,其他淆底咪打遊擊
想問valtan ser仲有無香港公會收人啱啱黑狂上1370 果人好迷
4x3係?
engraving
都係打ARGOS整5件套
然後升裝等
1370>1415>1445>1460>1475
巴打熟唔熟男拳,一擊定奧義好
Update 完就ban 埋ip 係時候棄game
用nordvpn乜都連唔到
被迫棄game
都未更新完
仲有冇人日服緊 今日玩翻
lost konger 歡迎新手老手加入 鹿到vykas應有盡有 唔識打帶到你識打 有興趣就申請之後加會長dc
*有s係分會唔好加錯
what ser?
全部日文點睇
valtan
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞