[PC MMORPG] Lost Ark 失落的方舟 (6) 說好的mid june vykas呢

828 回覆
4 Like 6 Dislike
打週副本
Market買
活動島換
Ark pass活動都有送 唔記得完左未
有個npc係換legion raid既野 嗰到都有啲書可以換 不過roster limit 同要用小丑/brel既劵換(1475+)

基本上叮到+20以上就唔會再有書
武器以外唔需要
上maxroll 個upgrade calculator 睇下用書抵定唔用書抵
自己衡量下
最近想玩返 用surfshark入唔到美西ser
想平用mudfish
頭50lv跑地圖好浪費時間
岩岩升上1370
想問NA WEST仲有無DC可以一齊傾同玩
新手想問下副本次數用曬之後仲可以點升裝等
你幾分
可以跑島,每個島既紫任都會送強化材料
啱啱跑完而家升到600 剩咗啲材料係咪已經冇用
留返俾分身,d箱唔打開可以放入共通倉
已經玩緊了
由零上50lv再上T3
暫時都幾爽
跑島都送唔少300同600石
夠養多隻分身
太遲睇到可以比分身 已經開曬啲箱
開分身應該開咩階段好?
想課金換錢直升1300
唔想重跑主線
直接課powerpass 定換金knowledge transfer 先
如果knowledge transfer 會有次數限制
同埋你要衝夠item level先俾你knowledge transfer
每個大陸都要等8h 先trans 完
時間長啲但慳錢啲
課passpower pass 就乜都唔駛搞 直升上到去
但相對會貴
放 美西 shandi 1550 Taijitsu Scrapper AC 有意DM
內有300K 金 TG: @lazyrusjai
想問下如果我係steam服用香港信用卡課金會唔會俾人ban
香港區steam 冇開vpn 直接碌落steam wallet 冇事
想問steam話香港地區冇得down呢個game要點搞?
美服係要steam轉左美國地區先down到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞