[PC MMORPG] Lost Ark 失落的方舟 (6) 說好的mid june vykas呢

828 回覆
4 Like 6 Dislike
呢度有冇NA EAST, UNA 巴打, 想組static group reset 一齊打
咪玩啦 香港邊有市場
近年已經唔流行online game好耐
可能單地區代理費平好多先咁搞
會玩嘅始終都會連過去台服玩 影響不大
我意思係中共限咗遊戲審批

佢會唔會索性拎港ser當中國ser咁玩又唔想影響台灣市場
solo 清怪快,男拳定女拳好?
新手未玩過 想問大家用緊邊隻vpn
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=27410&snA=2094&tnum=4
中國批準左lostark版號
唔知香港到時會點分
3v3
車輪式1v1
爬左文,原來台伏鎖左香港地區,on9
真咩,但佢可以用香港手機號碼認證,1月3號睇下入唔入到game
vpn囉
去玩台服都要VPN點解唔直接去玩美服/日服 又係要等佢慢慢開進度
溝通問題
台服閪咗的話
最推介新手玩咩區?(無錢移民的窮撚香港人,邊SER PING最低)
人多就美服/歐服 (歐服活動時間比較親民) 簡單英文溝通 聽講有D HKBN/網上行係可以直連 但我唔得 仲係要用VPN 預幾十蚊個月 其他消費都係有靚時裝就可能買下/ 農副本金去商城買
好似每次login要用台灣電話收OTP
岩岩整左OTP 唔洗台灣電話
不過要VPN先整到OTP
整OTP個頁好似封左香港IP
冇封
我整整下error 入唔返
以為封左
睇定啲先 一陣又bot war你玩埋我個份
笑死本身知道LA台服出以為香港有份
睇定有咩職業諗住到時玩下
點知睇到呢個POST話要VPN先有得玩898
呢d千古難題 強如EA,Amazon等等大公司係技術層面上都解決唔到
你又期待緊d咩

除左韓國/日本公司既強硬手段
除左經濟有困難問題之外
用vpn 玩有咩問題?
純粹好奇
韓服好似冇呢個問題
amazon都叫強? ching係咪未見識過new world
仲有強唔強我唔識分 強唔強硬我都唔識分
剩係知smile gate 一插手 擾攘左3個月既bot war同queueing game終於完結
可惜物價已經收哂皮 rmt又然
個陣時叫ban又話唔敢得罪大佬 到真係ban個陣啲人都走q哂 v服有次仲要係rmt大陸人拎第一島唔開獎勵 俾人圍著黎屌見係個個公會就report啲人嚇到25武都收埋 諗起都爽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞