[PC MMORPG] Lost Ark 失落的方舟 (6) 說好的mid june vykas呢

828 回覆
4 Like 6 Dislike
騰訊其實好耐之前已經拎左大陸個代理權
但果時習大大限韓令 所以無得申請上市
而家限韓令好似無左 所以申請左上市又批左
咁騰訊就同smilegate嘈 要求台服推遲上市免得搶走哂d客
而騰訊本身就係smilegate既股東
而家smilegate直頭退埋錢比樂意 後面仲有句係如果收返代理權 會賠償期間樂意既損失
大概意思最後應該會收返代理權賠錢就算 台服好大機會唔會開
因為而家錢都退左 無咩可能送個代理權比你
唔等台服
想問下國際服係咪一定要用vpn?
steam鎖左地區有無下載game教學
咁有機會變返台港澳SER
笑左
等班台仔仲叫香港人滾回陸服 依加佢地開曬角都係一樣要回陸服玩
台狗真係抵撚死
陸服一開班台狗肯定會今日的我打倒昨天的我 狗衝去玩
比較大機會係得大陸ser 最多開個台灣省分區比你
台仔想玩?叫聲騰訊爸爸先
變完都無人記得了
睇幾個留言都已經覺得爽
純粹好奇
你條傻閪仔聽日打算VPN去邊到玩
係咪VPN番入去自己個老母閪度
美服又得
日服又得
唔玩又得
多謝關心
smilegate係創辦人全資擁有,騰訊冇股份
https://namu.wiki/w/스마일게이트
只係smilegate收入好依賴騰訊,唔可以得罪騰訊

過去十幾年最賺錢嘅pc mmo一直都係騰訊代理嘅dnf同crossfire叮噹馬頭,近年再加多個pubg

所以韓game廠nexon、smilegate、krafton都係俾騰訊養到肥
原來係咁 睇黎d料都有小小錯
不過成件事睇返上黎都幾搞笑
一個禮拜前仲po哂d職業技能片 相信果時佢地應該都唔會估到係開唔成
都唔知係上面收到風無話比下面聽 定還是真係一個屈尾十 幾日之內型勢大逆轉啦
以前一直都覺得開服即關服係一個gag 點知今日居然成真
一早叫玩steam服 等台服正傻閪
呢度啲人係咪係美西多?
兩邊都多人

美西150~170 PING
活動時間HKT 3AM - 9PM
人口比較少,課長多

EUC 180-200 PING
活動時間HKT 6PM - 12NN
人口最多,物價比較穩定
師兄請問你用邊隻vpn?
想去美西試吓
瞓咗冇睇,想問台狗入到淨係俾台灣人入嘅台服未
迴力標
好心涼台灣省
葉紅魚 奸奸 見字上水
我哋 EUC discord 呢邊仲有20幾30個人玩 每日大把團,新手都歡迎加入 (ping 打PVE 唔會差好遠)

有興趣嘅可以discord dm : DarkV#6170
唔等台服啦 想問下巴打用邊隻VPN
Mudfish vpn 需要嘅話可以入嚟幫下你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞