[PC MMORPG] Lost Ark 失落的方舟 (6) 說好的mid june vykas呢

828 回覆
4 Like 6 Dislike
Rmt待ban ac?
冇rmt 過 入面仲有彩鑽
依家1505賣3,4000啦我諗 連金應該有5000既
啲bot又返返黎? EUC grudge係咁跌價
Exitlag la 140穩定 想要舒服d要俾d錢
原左用左 hkbn 用orge1 應該串錯 有條咁既線
4tcp 試下
係咪裝好晒GAME 唔用VPN連唔到美西就一定要買VPN先解決到
熄左ROUTER 都唔得
有冇邊啲vpn 轉到ip 又少延遲
個人覺得lost ark好玩過黑沙 但係上網睇竟然唔少人話黑沙好玩啲 雖然我都只係啱啱玩到上T1
兩睇
lost ark養老階段 機械性操作既比黑沙既更長 5養1 daily都講緊2粒幾鍾
weekly reset 清哂副本10幾粒鍾走唔甩

用mudfish有無試過彈呢個error
玩到後面你就知 真係黑沙會好啲

但黑沙爆裝爆到你玩唔落 lost art就機械啲
真 黑沙爆裝好挫敗 無玩生活 覺得生活好曬時間結果無玩 靠打怪賺錢好攰 最慘係啲裝疊層果陣又升咗上去 要升果啲就會跌返落去再升過 果陣真3上真4都唔知輪回咗幾多次 我寧願lost ark機械式作業算
唯一比黑沙好就係 炸裝有保底
出左台服未
搞掂了,果然掂
好想玩台服
放1505 sorc 五招技 飾物80 quality 以上 18萬金 生活採集 70lv stronghold滿lv mokoko seed冇做過 地圖拎晒技點 pvp 2100分 七百幾粒leapstone 紅藍石一堆 全7lv gem 武器quality 89 分身1340 幾隻 冇特別搞 但有一堆leapstone可以用 冇買過金 千幾藍鑽同彩鑽 tg iuoouy
升裝有保底差好遠
naw有無人想bus runs
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞