[PC MMORPG] Lost Ark 失落的方舟 (6) 說好的mid june vykas呢

828 回覆
4 Like 6 Dislike
要先可以同玩家交易到?
有無公會DC 想望望
上星期遇到個外國人帶teaching,一個晏晝都唔使過晒vykas normal
G1兩take搞掂,G2同G3都好似幾take搞掂,親身過嘅成功感係唔同D(雖然都係normal)
不過G3個觸手play真心仲難過G1帶波撞門
想問下新手 岩岩升到50有咩要做
個快車任送果幾本+20%合成幾率嘅書,點解我合野一路都見佢地唔到 明明我身上面係日月鹿裝🥲
清下日常同換下活動野升1370
好似有bug用唔到住,不過都過咗好耐下 到而家都仲未搞掂
有無人想run bus
有冇人fd list仲有位可以加?想解任換skin
Id: renabeebee
如果要帶guardian或者週副都可以pm
加左, 可以帶我argo?
美服係咪未有蘿莉職
未有 有排都未出 美服schedule 係2個月先出一隻新職 計時間表應該仲有成年先出
有冇人衝緊武器+23 衝到想棄驚 ,依家20% energy 買料用哂d 金咁濟。
放1505 sorc 五招技 飾物80 quality 以上 18萬金 生活採集 70lv stronghold滿lv mokoko seed冇做過 地圖拎晒技點 pvp 2100分 七百幾粒leapstone 紅藍石一堆 全7lv gem 武器quality 89 分身1340 幾隻 冇特別搞 但有一堆leapstone可以用 冇買過金 千幾藍鑽同彩鑽 tg iuoouy 2k hkd
有冇rohendel 公會仲收人?
以前玩開嘅朋友都退得7788,剛開了個新discord群想搵新嘅固定teammate解weekly。

NAW Akkan 公會,群暫時幾個人有香港同馬來西亞人。大家平時主要都係夜晚收工後active(香港時間),主要星期四五六晚上解 weekly raid,暫時weekly alts通常打6-7場valtan & 5-6場vykas & bus緊3-4場agros。如果之後人多可以再重新夾alts組合去解/bus多啲。

歡迎舊人新人或alts嚟互相交流,輕鬆玩性質會帶會教。本身唔勁,純粹想有個固定組大家一齊係discord吹水打開心啲,唔介意一齊撞板嘅就嚟玩下。

NAW 就算唔係Akkan server有興趣嘅都可以join。
Discord link: https://discord.gg/xmtZrJMcgv
仲差2突就18覺光卡
如果EUC無額外補償真係考慮唔撚再玩
早已放棄等濕9台服算
EUC 個discord 我見仲有好多人玩緊
台服知幾時先開
有無美西打KAKUL 想整返個固定團
想打
我DPS 0經驗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞