【香港人畫的新派漫畫】OKAMASE漫畫專區(2)[內有學術交流]

1001 回覆
45 Like 5 Dislike
有港漫動力既作品睇
好似話唔止一套上PENANA做試閱
同埋我想講
個無人睇既頭post
下個post會因為文字限制 分成兩個留言post
太多作品所以破左4000字元喇
吓原來就嚟爆po㗎喇
記得串翻啱omakase
如果下個POST叫
【香港人畫的新派漫畫】OMAKASE漫畫暨港漫動力專區(3)[在座各位全部都是漫畫痴]

想問下加埋港漫動力大家接唔接受到
放心,如果D大粒唔比,呢幾晚會有人通靈搵我
香港人漫畫討論區 - OMAKASE & 港漫動力 & 其他漫畫 之類?

會唔會咁樣均真啲
https://lihkg.com/thread/3034443/page/1
傳統港漫本身有個專區,我怕叫香港人漫畫佢地會覺得,我地唔同佢地一齊玩但係溝埋能該無計傾
所以我一直唔敢叫到[香港人漫畫]咁大無謂搞到兩派人係度嘈,明明都係自己人
你地唔反對加港漫動力我就加埋落去吸引多D人
反正有港漫動力既漫上PENANA 係宣傳既好時機
非肌肉系港漫討論區
但其實pnn呢啲漫畫家係咩人嚟
死火,COCO係阿叔叔我細個個陣D漫畫黎
入面有日漫同本土港漫,兩星期出一本,15蚊一期,最後加到好似21
我曾經買過十幾年,最後六百幾本一齊拎左去回收
係,我丟左600幾本野仲有成千本野係屋企
咁你屋企都幾大
唔計插畫集一個大書櫃 2.5米高x1.7米長左右
前後擺兩排

去信和買漫畫要靠呢份野

利伸最後更新4月 4月打後買個D未入櫃
原來唔係,份FORM上年既,今年最後更新一月,唔怪得之床頭咁多書

畫左《騎士與魔法師》煌富娜
無放大以為貼左網點
好cute
書多到買書要睇表
我屋企已冇位
買咗啲書要放公司
手繪

尋日果張都係
不過scan左入電腦裁切做兩張圖
只係證明自己老人痴呆嚴重左以前敢寫包單唔會買重覆,而家唔得啦
真係好靚,好好J
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞