【香港人畫的新派漫畫】OKAMASE漫畫專區(2)[內有學術交流]

1001 回覆
45 Like 5 Dislike
曉高娜同煌富娜會唔會畀哥布林xxoo㗎!!!!!
如果你係講緊廢柴學園,就係我自己一個畫嘅本
再之前有同人夾份出過一本
本來我係被邀請畫,但最後我要追番對方稿
從此以後唔敢同人夾份畫本
冇朱奶冇人權
https://www.facebook.com/822486461180592/posts/pfbid02grJ5urXaf2QE6FwNgKuDFm6jV9yybrpEo93PyeeixK6KZPX3Tmy6Jpm4UM4zxZqFl/?d=n

【📣「坐少啲,郁多啲」職安健四格漫畫設計比賽接受報名!🌟】

日坐夜坐,坐得耐好容易影響健康😣!大家平時郁得多唔多?得閒有冇做吓伸展運動🤓?歡迎參加呢個漫畫設計比賽,發揮創意,鼓勵大家「坐少啲、郁多啲」😆!

比賽分為小學組、中學組及公開組,🏆冠軍分別可獲禮券價值港幣2,000元(學生組)或者獎金港幣3,000元(公開組)連獎座及證書🤩!比賽截止日期係9月30日(星期五),快啲把握機會參加啦😎!

✨比賽詳情及報名表格:https://bit.ly/OSHComicComp2022
睇左個蕉皮書,網站數據報告
個最多單日不重覆用戶入站,係咪袁生有份出大大力
尋晚袁生開左兩個POST,炸到PENANA都入唔到
騎士與魔法師7差120點擊就過天國稅第一話

應該係OMAKASE單話最多點擊既漫畫

我竟然企喺我最愛嘅袁生作品star idol隔離,嗚呀!!
袁生用個半月就上左第五
哇,今集好正呀
而且原來東媽畫夜景有一手
您估下
靠連登宣傳啫
連登仔有幾鍾意哥布林
點解有大量免費高質日漫唔睇
要比錢睇港漫 搵水魚?
我覺得Staridol 麻麻地咋喎
支持下本地創作
mola mola
最後三期畫風突變做H漫
出都冇人想睇
未諗到
少癲,聽講仲多人到令PNN勁慢
多到人入penana要排隊
嚇左我一跳
畫嗰陣好後悔畫夜景
因為要花好多時間
而家睇返覺得
好彩有畫夜景
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞