君臨天下遇溺女童為韓國籍 兩名當值救生員:無聽見呼救聲

775 回覆
172 Like 35 Dislike
On9 救生員係有接受訓練有考牌去做呢啲嘢
係請幾多個救生員個時已經考慮左場地大細同人數,唔夠救生員係唔可以開放
好似平時合埋眼見到嗰啲光點
但係擘大眼都見到咁
死毒撚街都唔出梗係乜都唔知
唔係話救生員唔使負責
各打五十大板
坦白講救到人 個人無事既一般都唔會上報
咁變相你永遠睇到既只係救唔到死左人個d

以前返pt返過泳池(非救生員)
一年都真係救左唔少人
試過有個on9 fd 唔識游水 自己一個跳落大池
都有比救生員見到救返
聽聲救人
反而可以考慮加多幾個救生員

例如同一時間有6個救生員坐係池邊
你同班支那人都係黃皮膚黑頭髮啦
連登仔真係發神經,咁都可以講到唔關老救事,又講埋人工

屌你老母垃圾連登仔

記得你唔撚好屌警察屌政府

牙爺落到order關人撚事? 人工反映晒,佢唔做你養呀佢?

屌你老母成班柒頭
最弊私人呢啲成日唔夠人開唔夠池/唔開 比人屌
然後就夾硬一個救生員都照開
笑撚左 點樣醫療失誤呀ching
Google下醫療失誤係咩黎先講野
等睇今次呢單做先例要負刑責

救生員關乎人命囉呢班垃圾

你無心做咪做文員、送貨囉

又要無心做又想待遇好
正常浸親掙扎都會慘叫啦何況兩個

on9當人傻
講真
一分錢一分貨就當然
但基本野你冇理由唔做 救生員唔救人咁有咩做
仲要夠膽講話聽唔到求救聽所以唔知
咁對眼係睇唔到定點
每救一次人有獎金 相信啲救生狗會醒神啲
救生員仲唔好搵?
blublublublublu
其實大多數遇溺都係呼救唔到,呼救到係因為仲踢到水浮得到個人,但浮到就唔會遇溺啦,遇溺就係因為個人沉入水之嘛。d人睇電視劇睇得太多成日以為遇溺嘅人會係咁叫人救命。
班人根本訓緊教或者玩電話

個邏輯根本就好似番7-11

跟住話人工低 我唔做收銀位唔幫客收錢架啦一鳩樣
打機,睇片,溝女,瞓覺 又一更
同你經歷一模一樣
不過我最後窒息嗰下係好彩捉到表姐條泳褲
如果我當年捉唔到應該死咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞