[PC/PS/XBOX] 艾爾登法環 Elden Ring (88) 想奶女武神腳指

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
唔叫性別,係類型A/B, 點解無C/D/E(扶他/人妖)
如果被收購左就好快會有
算吧,法師150LV已經軟上限佐,再升都唔差得好遠,最多係血可以升到60而已,攻擊力差唔到幾遠,再唔係200LV玩死王子杖,攻擊力可以再高少少,不過其實都高唔過盧杖好多,BTW如果升佐信仰,同樓上講咁可以玩埋信仰BUFF仲好
冇距離佢唔會出,佢通常後跳之後出
佢又係女人來我仲以為佢個種族身材苗條而已
好明顯係女人體型,不過我唔記得有冇指明性別
150 再上可能要升信仰同力,用buff 例如黃金樹立譬,軍旗 推高個輸出。升力係可以拎大盾,唔擅長動作遊戲可以冇咁易死。
佢用狗步應該好過用盾吧而且聽講用佐信仰BUFF可以直頭硬食佢D技
其實狗步向後可以避晒水鳥亂舞,佢可能狗步衝左入去先會中。用狗步就唔駛用盾囉。
信仰buff 硬食水鳥未試過,唔敢講
佢係打尾王唔係女武神係我先頭睇錯先覆錯佢女武神
哦~ 搞錯晒添
尾王都帶返個狗步啦,遊嚟遊去追撚死
今日係手殘
慢半拍先碌
類型 b 男人樣算唔算
2077果隻先算
今集好多女,但絕大部份套衫甲個樣都好麻麻,最型嗰套尊腐頭盔正面柒到喊
尊腐騎士我覺得都幾型
甲我用得多雪山執個套武士裝
爛爛地又銀色,好撚型,不過我唔夠耐力,要唔著對手
尊腐特別喺背面睇真係型,但頭盔正面真係頂唔順
講緊正面喔
講起尊腐,我刷左成日都刷唔齊佢套裝,得頭同腳
已經用晒方法加感應
當你要拎尊腐武器你就會多到開鋪
信仰流究竟點玩, 重生試下玩,推圖推得好辛苦
講起武器,佢把死人刺劍寫住話係副手,配長柄武器用
心諗係咪可以用長柄2刀流,但乜都冇,連特殊moveset 都冇
癲火打細怪
拒絕護身,彈開細怪
黃金樹立譬 buff
祈禱一擊,裝落大槌/大劍,打人有霸體+回血
神驅化劍推圖

個人係識呢d , 等其他人補充
上buff 攞武器砍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞