[PC/PS/XBOX] 艾爾登法環 Elden Ring (88) 想奶女武神腳指

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
鄙視你果啲可以直接屌鳩佢
單機點玩其實關人撚事
不過你想挑戰自己嘅可以試下由唔同武器開始玩到覺得順手就可以再加啲限制比自己
狗步根本就ON99, 94% I-FRAME 即係得6%時間係可以打得中,計埋PING 即係唔會打得中
之前問過火山d任務同係咪好似永恆之城咁有兩part
個個答我點去都得
我今日行哂火山做哂任務
連去左壺村果個都做埋
最後發現火山真係有兩part
我諗應該有超多人冇打呢個隱藏boss(貼左片)
另外仲有個短劍護符係連youtuber教行火山都唔一定有
果個我都拎左又係應該好多人唔知
同埋想問有冇人知客房左邊果棟鎖左既門
係咪真係永遠都鎖住定我仲未搵到
https://youtu.be/JnhHiz8UOn0
打左黑劍係咪狄x羅斯條支線會斷左?
完全未理過條廢柴
臨爆機先醒起佢

大家有冇d咩cosplay好推薦
臭雞菲牙
雙劍好似話係成長曲線勁,所以要升爆先勁,雙劍清軍營仲勁過黑刀,而且護衛性好強,你一被攻擊佢就飛過來打攻擊你果隻先,騎士系裏面佢係最勁果隻
唔埋身都唔多掂,佢招儲氣箭儲鬼死咁耐,但只比普通箭高唔夠100攻,話佢可以射down人,但我未見過佢射down過龍,場地細既王仲死,佢好鬼近都想用弓儲氣攻擊,成日比王CUT,一係就係佢同白金之子一樣,要我拉住隻王比佢輸出,佢單挑好弱,但我本身就係睇中佢遠近都得,我拉王還不如直接用金白之子
這就是魂系

全部都不得好死

大角幫完你打熔岩龍同拉塔恩,轉個頭都要殺佢
米莉森又係慘
你幫佢佢又幫返你報恩,
最後無論點揀佢都係死
其實係
要玩家拉王嘅骨灰其實都麻麻
一黎玩家易死,二黎我輸出點都高過佢啦
就算仿生都係咁話冇乜人會自己拉王等佢輸出
點樣有兩part,唔明你講乜,你講雙鐵處女喺火山底,果個位無任務架嘛,你解火山任務線得大宅果part之嘛,唔關火山底事喎

同埋要講火山隱藏boss都應該係火山電梯底土龍啦(唔係外面大壺果隻),短劍護符用石劍開門入去爬梯執之嘛,點樣又會好多人唔知?
好過bloodborne啦,冚教堂剷
困難鐘鬼 義父 真係好難打
佢識幫我出暗月同用龜波氣功

其他冇乜期望
腐尊我都係咁,所以我先好唔爽佢做到隻野咁廢,明明劇情應該好勁,同樣劇情勁用上手廢既仲有古龍騎士,明明話佢捉佐接肢,但騎士實力上繼腐尊後就係佢,尾二果個,我想要聖樹果班騎士😔怪來講最撚勁佢地又識盾反又識回血雖然好多怪打佢就勁,變佐骨灰就廢好多,例如隨從係我秒我既火炎三連射去佐邊

名字骨灰我覺得無頭勁過紅獅,無頭一槍攻擊力只低過紅獅儲氣箭少少,但出快好多,又無咩硬直

普通骨灰你漏佐羅德爾士兵,佢哋係唯一我試過用來單挑聖樹騎士贏到既普通骨灰無頭雖然有5隻,但用落去一般,佢哋完全唔識合作,三個盾就舉住盾慢行,兩個大劍就超越盾衝過去斬,結果次次2個大劍死佐盾都未行到過去
基本上對d行哂所有路探索既玩家嚟講,唔會唔知
困難鐘鬼 你會有絕望感 個體幹同條血厚到癲 攻擊密度同變化都多左好多
咁你未睇得出,佢永遠都雙手舉胸前又著寬身長袍
佢明明有紅子斬呢D屈機技能,但十世先出一次,完全唔識用技
嗟怨打過顽咁大把

之後用跳樓大法收佢皮
但佢防低易打死,身型又細易睇到佢想出咩招
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞