[PC/PS/XBOX] 艾爾登法環 Elden Ring (88) 想奶女武神腳指

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
屌原來一直都有
啱啱試過揀血質變一樣係咁
屌!
我換長牙切腹都係咁!
即係唔俾我切腹?!??
唔係關著死眠件衫事?
https://youtu.be/ZjrBXY-vbk8

應該係!
我之前唔著死眠都無事!
好似上面條 youtube 咁
法師真係會玩壞手

打大蛇用佢比嗰把神武,我覺得好難用。完全搵唔用安全距離開戰灰,都係用岩石球配遠箭護符走住黎打先穩陣過到。(冇開戰灰)(開埋真係easy mode)

關卡難度同間房嘅大細真係成反比

好佩服啲人玩近武打boss,點樣先可以貼咁埋都唔死,我比佢係咁依打一下就半殘
因為大部分近戰用獵犬步
人問題,唔好懶法師,唔該

蛇矛L2 , 跳起 R2 兩招就夠打死大蛇

申利:一周目用法師,二周目用大槌獅子斬
集集都覺得法師喺度biubiubiu勁無聊
其實ZAMOR 女戰士吹冰有冇可能唔中, 我點碌點跑都最少中1HIT 點都比佢HI中雖然唔痛但係唔憤氣
BIU BIU BIU 都算, 仲要秒殺後期BOSS都係3 4下就死
已拎屍山血海,係火巨人未燒樹,係咪唔會影響支線?
而且玩咁多集換晒名都係差唔多嗰啲樣,都係射條藍色樣出去係得血源變觸手怪我覺得有趣少少
可能我裝備唔勁,傷害唔夠高,我打大蛇用左足足6支藍水先打死佢

都叫放左50幾次岩石球先打死,但打啲細boss 就真係可以三四下秒到
仲月隱?玩暗月大劍啦
月隱好過暗用大劍,打d 小惡魔,細人仔 俾人圍都易搞d
古龍係4頭古龍王?邊件物品有寫佢係女佢個名好男人喔
發現一樣重大秘密!
.
.
.
.
.
.
.
.
原來遊戲連線時,退出遊戲是好鬼慢的!
無呃你!真的
我有諗過可能佢隻手就係比主角斬斷
想問,打完滿月女王圖書館個寶箱,係要點打開?
我覺得應該都唔會死,但愈勁既野重生時間要愈耐,所以BOSS到你完game都未重生
做拉妮支線
召solo 哥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞