[PC/PS/XBOX] 艾爾登法環 Elden Ring (88) 想奶女武神腳指

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
啪吓精氣藥 同精氣護符會過到
利申法師
D狩獵不死族,死眠幫不死族,敵對勢力來
星獸
佢nerf係nerf異常狀態啫,傷害依然top,當然玩回復既話唔好用佢
D到底有冇享受過死眠呢
肉體無分國界
早期玩引火,起手夠快攻擊力夠,遠就雷槍/劃空癲火,中後期打boss玩古龍電擊/黑劍,龍技
如果玩近戰玩火變質,習武修士武器有a補正,冰雷槍都ok好用
刷極都刷唔到章魚頭
我覺得尾王好難打係咪有啲問題
邊隻?
拉達崗同艾爾登獸
想問下我點可以入侵朋友同佢打
我同佢要點做先打到 未試過同朋友打
用純法個陣拎支杖係風暴城入房打騎士係收硬皮,反而拎左月隱先返去打好好多,只要留時間回氣,多數都避得晒再斬佢1,2刀樹精同打墓都係拎刀易過D
兩個連線暗號最好一樣 咁就冇等級限制
召人嗰個要食喚勾指藥 另一個用鬥士勾指寫喺地下
終於打爆左 睇左星星結局好短……..

不過真係好好玩 最後用狗步過左尾王
雪原隻閪雀
打撚咗我成個鐘
cls
勁過好多boss
真係難打呀,之前啲偷雞bug依家全部fix曬,真係要堂堂正正面對佢地啦前幾日都打咗10幾次先過
我都覺得好撚難打,而家卡緊

拉達岡攻擊密,連招多,範圍大,啲節奏又奇怪,好難避招
艾爾登獸範圍大,一招秒,打到好絕望

Ps. 近戰,唔用骨灰,戰技,獵犬
10幾次過到都叫難打咩

我打左5,6個鐘都未過到
我hea玩之前不嬲打王用屍山 出血好易過
但尾王食唔到 唔用狗步我都唔知點避佢啲招
我呢隻忍唔住用骨灰 都係拉達崗幫到小小
入到去艾爾登獸佢都無咩用
下 大蛇唔係一段戰技無限loop就打得贏架咩
太多連招,招招唔同節奏,真係好難避

就算過到入到艾爾登獸都唔夠水,感覺好似打多次女武神咁
150lv法師用淚滴好過黑刀好多 用盧杖帶暗月 p2直衝王後面放月光斬 之後淨用放毁滅流星 拉中距離 避劍 試多幾場就會過。btw 112lv 法師2周目
另一把帶切腹神秘長牙好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞