[PC/PS/XBOX] 艾爾登法環 Elden Ring (88) 想奶女武神腳指

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
幾支針唔同,純淨金針先可以完全確定係米凱拉既,米利森果支唔係純淨金針,不過有機會原本係,但斷佐就改名,但斷完格威維修既時候有無加料就唔知啦
咁點解唔可以殺女武神就執,結果growy支針有問題你拎去女武神到溝針都一樣有問題㗎喎
因為英高都知魂系一定係除衫最屈機
所以爆佢一次驅佢就死女武神處決一次再補刀都係15-20%
格威支針有問題但米利森還比你前都做過手腳,可能就係解決格威既問題,溝針唔係問題,任何地方都無解釋點解要溝針先係問題
未做完囉 已解釋
女武神真係腐女淨係留係屋企等佢阿哥
連比人捉左落地底都唔知
可能DLC呢
智力低到
點晒武力
其實佢打我地係第2定第3次爆花都未肯定到,佢門口朵花有可以係millicent姊妹爆,因為佢地件衫喺到
睇佢個講既野就知,佢由細到大都浄係聽佢哥支笛,智力交灑比佢哥
邊似我地蒙格仔咁醒
其實蒙格仔同主角開戰好似都冇乜理由
主角阻人扑嘢要燒春袋
主角為錢周圍殺人

再唔小心周圍殺npc
其實有諗過米莉森係咪就係女武神
因為女武神話自己發左好長既夢
當米莉森死左 女武神就醒
門口應該係millicent姊妹爆,但女武神應該真係第三次爆花,雖然無講過佢幾時第一次爆花,但如果佢從來無爆過花,又點會知道爆花呢樣野呢
好在爛西 唔係實比人呃
你同女神共渡春宵緊,然後有條打靶仔走入來偷窺,唔同你會好聲好氣請1佢出返去
好似講佢係第二次爆

第一次係蓋利德,第二次係打玩家
3p
正常有佢哥睇住唔驚既佢啊哥既智力已經係天才級別而且呃西首先要得到佢信任,睇佢個樣除佐佢哥,佢咩人都唔會信唔會親近
隻game都幾癲

差唔多3個月 steam仲有十零萬人玩緊

想問下ps多人 定steam多人d

賺咁多快出dlc la
同佢食飯 叫晒野黎到先話唔食果d黎
人妖黎...
這麼可愛,是男是女都無所謂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞