[PC/PS/XBOX] 艾爾登法環 Elden Ring (88) 想奶女武神腳指

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
應該20~30%
腐尊勁咩我覺得腐尊好廢喔咁多個騎士骨灰最廢果個
打到後期應該無咩人會用我出身騎士,依家變佐法師,無論衣著定武器,無一樣似騎士
用重武打
大盾一定勁過尊腐
仲未計我無乜點用過既食屎仔
打高血嘅怪係幾好用
不過要拉開距離放劍氣磨血,佢起手有啲慢
我咩角色都要武士
武士本身都著武士
一貧就老翁+ 待儉個 set 武士
反正都幾野死,一定要靚,係女武神逼我唔著衫
咁唔通我又話你用手玩仲咁大聲串鳩人
人地用腳玩用ringfit玩用口玩用跳舞墊玩啦
咪一樣贏到女武神

規矩係自己訂比自己嘅,人地中意點玩咪點玩囉唔洗咁激動嘅可能人地中意隻狼所以用武士刀呢,咁佢又真係武士道,冇錯架喎
一定要靚
Challenge run我會打王前除衫
廢事又比人話有著甲唔算贏boss平時著住黎跑圖冇咁易死
我就一來有藍色舞娘,二來想碌遠 d
有進展但未殺到女武神
下次放假挑戰no hit先
趁splatoon3推遲到9月先出
腐尊純粹係個故事勁有型。
打敗仗一個人由碎星嗰邊孭住女武神返去聖樹底層,我哋行過就知段路幾咁複雜。

骨灰top 5應該係
黑刀、仿生、食屎仔、雙劍失鄉同紅獅子

普通嘅應該係
五盾、腐狗、雙人偶弓兵或者係五靈廟士兵
雙劍死得太快,以前新仔年代見佢勁快死就覺得廢
真,純粹因為background story升佢
黑刀同仿生+10左之後就即刻升佢

類似既仲有水母同狼女
冇錯,靚緊要d , 反正都係2下死

提外話, 老師係少數對你既NPC, 就算背景故事形容佢唔係一個好人都好
佢的確係對你好既
有個咁既下場真係慘...
失鄉算好耐打,我用到中期,未拎到黑刀前都係用佢
全game 唯一大波妹
原來差咁遠,我37level 就打滿月
死1x 次之後KO 左.
有冇人有用執來既材料心得?

打左30個鐘, 仲未參透到平時執左好多既材料有咩用.
嗰d 咩蜜蠟, 遺跡石, 乜花物草, 從來都無用過
到你要craft某樣嘢嗰陣就知反正都係㩒個掣,見到咪拎埋
玩咁耐都無craft 過野..
有d 咩實用既介紹?
合成睡眠壼好有用,到你山洞見到隻熊,或者打神皮2 人打到手忙腳亂嘅時候就明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞