[PC/PS/XBOX] 艾爾登法環 Elden Ring (88) 想奶女武神腳指

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
拉達岡打得小心啲可以贏 但艾獸點都打唔贏
利申 新手要用黑刀先夠打
有冇咩要訣
幾LV,用咩build?
瘋狂既練習 我自己就用獵犬向後避2野 佢再沖過黎我再獵犬向前 同面向佢後退 希望幫到你 利申法師 有用骨灰 都係打左2個星期先過到
冇特別留意 但應該有150up ?升lv要30萬一lv
法師
150既法師差唔多頂了你係咪配錯點用錯技你用咩魔法打佢?
果招咩12發流星
可能我又加下力果啲 ?碎星大劍 果啲 係咪要升到智力99
啱啱自行行入火山大宅
湖條女邀請過但冇跟佢去

有狄亞羅斯支線 暫時係見佢在湖中心話要幫條女報仇
但我如果已經將大壺戰士嘅內容物俾咗小壺
點算?係咪會收皮
唔好屌人老母啦
唔洗,我果時75智已經好快打死佢,你血幾多?有無40?用+10盧杖同水母盾?用咩護符同靈藥?
暗月個技太慢了,要開完技先出得,行多兩步又炒飛機,見到一兩隻敵人又開一次技,好嘥藍水,e隻game全部橫斬再飛出去既野,都唔會向前平飛
暗月呢個還好,因為開佐可以係咁用,如果你每隻怪出一招月隱其實用仲多魔,但我最頂唔順係佢成日miss
熄左機 血有40 +9杖 我用獵犬刀 護符就 少女護符(加智力) 魔塊 拉達剛銷肖象 淨低唔記得
靈藥 就用無限魔果支
最後一個護符係魔力蠍?你智幾多,如果智高用少女加好少攻,還不如用鬥劍,反正你都唔會敢唔補滿血打佢如果你係用12下既毀滅流星既話拉達剛無咩用,因為你基本上都係蓄力攻擊,還不如用葛孚雷護符

如果女武神打你,你主力閃,直到佢打你骨灰,你就開魔境再用毀滅流星轟佢,直到佢調頭打你應該每次最少扣到佢3分1血,P2仲易打,你每次避佐佢招開花,佢都成為標靶
魔劍士使乜用劍
我過左女武神啦
你打完黑劍先上火山?
sorry 睇錯,原來係尾王呢隻你用狗步都走唔切咩你多數死係邊招手上
唔知點解打佢唔多痛😂😂
佢有招流星波波球 點閃都中😂😂
直接跑就避到
佢用劍氣先蹗
佢係多血既,一招毀滅流星打佢都無十分一血我果時係用彷身2個一齊用魔法轟佢招創星雨同艾絲緹隕石都打佢幾痛
佢企唔定😂😂好難用定位魔法
好多金光射線果招?果招正常跑已經避到,即使避唔到,係咁滾就唔會食灑,死唔去
法師唔想避可以用eternal darkness
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞