[PC/PS/XBOX] 艾爾登法環 Elden Ring (88) 想奶女武神腳指

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
聽日backup save洗點開NG+
+0武器又冇護符太難打
洗點洗曬去智力同信仰攞把+25打刀去打
龜波氣功係大絶來,一場出得一次平時都係用毀滅流星啦
野獸祭司就應該唔影響既,但唔知死眠線仲做唔做到,其他線應該同D冇關
好似會冇左死龍,少左個杯
法師好勁先啱
嗰邊係地下墓地。我指既靈廟係有堆無頭守護,識行識走用黎復制追憶既野。靈廟騎士既裝備指出入面既屍體係半神既屍體,有某個靈體講過呢d無魂半神係瑪莉卡既棄子,而索爾城既靈體就話佢地試圖侵蝕太陽令無魂半神復活,並稱無魂半神為米凱拉既友人。硬係覺得呢邊既背景好重要(除咗現存半神之外仲有其他?),不過唔知仲有冇更多相關證據
雪山隻冰龍勁到咆哮連續4hit打停
岩岩玩到死眠少女殺左D
佢兩個係咩關係?
每個po都有人「唔小心」殺咗NPC,不過唔緊要啦
人終有一死,佢無得死喺靚女手上啫
話說琴日屎忽痕開左隻武士想玩弓做主導,射箭真係好撚燒錢呢邊有冇弓箭高手可以教路,頭幾粒鐘去賺錢拎武器定點好
正常儲錢買箭就好
蓋利德可以買齊普通 毒 火箭
做箭就遲 d 先
點解唔等贖罪

你話bloodbourne就冇贖罪姐
想純用戰技屈怪有邊把好玩,除左屍山
唔升武器真係無得玩,我見正常 lv1 都要拎盾升木棍
裝備齊真係基本
雙焰形大劍好勁
本身有出血再加冰
新手點識贖罪
亞歷山大留喺碎星個位嘅bug , 到今日都仲有
https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=36726&snA=6359
其實雙蕭生血海有冇必要
冇得切腹好似冇咩意思
你可以照去瑪利卡第三(好似係) 教堂後面入傳送門或者直接係蓋利德地圖行過去,就揾到野獸祭司
另外,如果你唔小心打到npc, 佢變紅色打你,你可以即刻走,之後去利耶利亞地區,結緣教堂裡面贖罪,可以解除非同npc既敵對狀態,不過要用一個星星淚滴,可以執或者係商人到買
一把夠啦,個人覺得
龍印NERF 完係咪冇純信D符咁好,定感信用龍印仲係最勁
力量1.5倍啫
我喺碎星度同佢講完嘢, 消失咗, 但壺村個位唔見佢
龜波瞄唔準就大獲了
就算我隻亞歷山大上埋雪山,佢之後都係死返去碎星度,冇去天空之城
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞