[PC/PS/XBOX] 艾爾登法環 Elden Ring (88) 想奶女武神腳指

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
見 d lv1 都會盾反
呢個我覺得先係 lv 1 戰術,不過我唔識
用黑刀就冇意思
係咪流派問題呀,尾王唔食異常,我用法師多手段對付艾爾登獸同埋用嗰個黃金聖防護同聖龍徽護符,應該會好打啲
可以 兩個連續攻擊都可以疊
有咩唔同
拉達岡個錘仔仲難避過艾爾登獸啲招
elden beast好似櫻龍咁姐
我琴日都打咗5 6次先過
解lock不停衝入去佢身下面跳劈
要企側啲 正下方會俾佢鳩頭啄
結局佢向你講嘅對白唔同,同埋你會知多啲關於佢嘅計劃
結局對白會用fair consort而唔係dear consort
我同你情況差唔多,都係玩魔法師去到150打尾王

但最尾果幾隻王我變咗近戰法師

用狗步加亞社拉的月光劍打贏
二周目仲有冇人會解支線
咁就唔知,但應該無,佢完全唔知死眠係敵對,如果佢有性趣,一早享受佐(死佐),死眠一直搵唔到機會殺佢,搞到要用匕首引佢見面,佢應該完全無搵過死眠,而且佢呢D宗教狂信徒似禁欲者多D
拎多把月光劍
純法室內打騎士純法應該係得打腐尊騎士會輕鬆

純法室內打騎士要偷襲唔好比佢發現你先,一定要起手打到佢半殘
係咪無用骨灰
我打贏佢既時候係剩番0水一半血差D唔夠水
我都係用淚滴,有升過血攞返個盾,其實淚滴都唔算易死,而且淚滴攻擊力高過黑刀好多
無聽過佢會唔肯定你係咪會跟佢走,用問句,聽過佢會直接叫你同佢一齊走
會解返亞歷山大,希望唔再中bug , 呢條支線仲要去到天空城咁後期
我會,因為我所有武器都要2把3周目都會,因為我3周目會當係真結局,全部揀最好選擇
想問下有冇邊啲位易啲入侵人
入侵返好耐無search唔到人入侵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞